Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Voeg wat roze toe aan je stek met deze blender - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  Voeg wat roze toe aan je stek met deze blender

  Houd je van roze? Mooi. Deze blender is namelijk van top tot teen gehuld in een roze kleur. Hij staat prachtig in een retro interieur, maar in een minimalistische keuken misstaat ‘ie ook zeker niet. Hij valt dan namelijk lekker op en geeft gelijk een vrolijke uitstraling aan je keuken.

  Een blender kan tijdens de zomer eigenlijk niet missen. Het is namelijk heerlijk om fruitshakes te maken tijdens die warme dagen. Shakes zijn lekker voor de dorst en je krijgt daarnaast ook gelijk een vitamine boost binnen. Tip: mix ananas en banaan in een blender en als je ermee ontbijt doe er dan een schepje havermout bij. Dit is een heerlijke combinatie voor in de zomer en een goed begin van de dag.

  Om terug te komen op deze blender: hij meet 23x37x19 cm (lxbxh). en heeft een inhoud van 1,5 liter. Hierdoor kan je er lekker veel fruit in kwijt. Ook fijn: de blender heeft een zogenaamde soft-startfunctie. Als je hierop drukt,  begint hij zachtjes met mixen. Hiermee voorkom je dat straks je hele keuken onder het fruit zit omdat je geen tijd had om de deksel er goed op te doen.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu