Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Messing tegels voor chic effect - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  Messing tegels voor chic effect

  Dat een gouden randje je ruimte direct iets chics geeft, is een feit. Net zoals deze messing tegels die ik spotte op het toilet van interieurstylist Sanne. Ze toverde een ietwat saai badkamermeubel om tot een poepsjiek geheel.

  Deze ruimte is eigenlijk een wc, maar aan de grootte te zien, kan het ook zo doorgaan als badkamer. Vandaar dat hier ook gewoon een badkamermeubel pronkt. Die had iets meer sjeu nodig dus Sanne zocht online op ‘messing platen’ en stuitte op deze leuke messing tegels. Met montagekit bevestigde ze het romdom het meubel et voila: een gepimpt badkamermeubel in een handomdraai. Messing gaat, naarmate je het niet poetst, verweren. Wil je juist dat het blijft glimmen, wrijf de messing tegels dan regelmatig in met koperpoets.

  Combineer deze tegels met een houten badkamermeubel met witte wasbak, zoals Sanne deed, maar met een marmeren wasbak maak je het geheel helemaal chic. Hoe zou jij messing tegels combineren?

  Meer zien van deze messing tegels en meer uit het huis van Sanne?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog twee woontips online uit Sanne huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Sanne? Volg haar dan op Instagram via &Stijl.  

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Sanne:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu