Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Teveel zooi? Berg het op in meubels met opbergruimte - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-02-2024

  19 januari, 2019

  Teveel zooi? Berg het op in meubels met opbergruimte

  Heb jij ook meer spullen dan je eigenlijk kwijt kunt in huis? Niets is vervelender dan spullen, die je om verschillende redenen niet weg kunt of wilt gooien, een doorn in het oog zijn in huis. De oplossing is dan meubels met opbergruimte uitzoeken, zoals een bed, salontafel of bankje.

  Ok, nu is het natuurlijk het beste om bij teveel spullen in huis te kiezen voor minimaliseren, maar voor de echte verzamelaars onder ons zijn natuurlijk meubels met opbergruimte ideaal.

  Multifunctioneel bankje

  Bankjes met opbergruimte zijn ontzettend handig. Dit diverse meubelstuk staat in elke interieur.  Je kunt het bankje in de gang kwijt, maar ook aan de eettafel, in de woonkamer, slaapkamer (aan het einde van je bed) of zelfs bij het raam als relaxhoekje. Voor ieder wat wils, dus.

  Teveel zooi? Berg het op in meubels met opbergruimte

  Teveel zooi? Berg het op in meubels met opbergruimte

  Teveel zooi? Berg het op in meubels met opbergruimte

  Een leuke tip die ik kreeg: ontwerp je eigen (matras)kussen en laat deze op maat maken. Ga je toevallig naar Marokko binnenkort dan kan je daar voor een prikkie een echt leren kussen laten maken. Het schuimrubber voor in het kussen laat je dan in Nederland op jouw gewenste formaat snijden. Een andere tip is om een eenvoudige boekenkast op zijn zij te leggen, kussen erop en voilà: nu heb ook jij een bankje met opbergruimte.

  Nog meer meubels met opbergruimte: vintage kisten & multifunctionele bedden

  Een vintage kist in huis doet het altijd goed; je kon er laatst nog een blog over lezen. Een kist is niet alleen handig als bijvoorbeeld een bijzettafel, bankje of nachtkastje, maar ook als extra opbergruimte. In het huis van Bettina is onderstaande kist én een bankje én extra opbergruimte. Nog zo’n tip: je hebt ook bedden met extra opbergruimte.

  Teveel zooi? Berg het op in meubels met opbergruimte

  Wellicht heb jij zelf ook nog tips voor meubels met opbergruimte. Deel het dan hieronder. Erg benieuwd…

  Beeld credits:

  1+2. © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com via de hometour in het Zaanse huisje van Nadine. 3. © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com uit de post ‘Compacte woonkamer? Kies dan voor een ronde eettafel. 4. © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com via de hometour bij Bettina in Amsterdam.

  sharon visser

  Sharon haar voorliefde voor interieurstyling is er met de paplepel in gegoten. Zo hielp zij als klein meisje haar moeder met klussen (DIY avant la lettre) en ging altijd mee naar vlooienmarkten en bijzondere woonwinkels. Sharon woont samen met haar vriend in hun eerste Amsterdamse koophuisje met tuin (!). Dit paleis heeft zij met haar vriend van top tot teen gestript en verbouwd. De inrichting kwam voor een groot deel tot stand uit Sharon haar voorliefde voor een mix van interieurstijlen, door de eeuwige zoektocht op internet naar interieurpareltjes in de sale en door Sharon haar motto dat een huis je het gevoel moet geven alsof je op vakantie bent.

  Eén reactie op “Teveel zooi? Berg het op in meubels met opbergruimte”

  1. Wat mooie van die bankjes zo voor de vensterbank. Wij hebben nog een hele oude serre, en als we die gerenoveerd hebben dan zou ik ook graag wat van die handige bankjes willen hebben.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu