Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Compacte woonkamer? Kies voor een ronde tafel - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  Compacte woonkamer? Kies voor een ronde tafel

  Wat te doen als je compact woont? Slim indelen! In het compacte stulpje van vlogger Rachel van De Huismuts en haar gezinnetje spotte ik een eethoek met ronde tafel. Daarnaast is deze eethoek zo ingedeeld dat er extra bergruimte is gecreëerd. En zo wordt het woongedeelte optisch een stuk ruimer.

  Liefde voor een ronde eettafel

  Rachel vertelde me dat ze voorheen een rechthoekige tafel had in het huis waar ze samen met man Willem, dochtertje Pip en hond Dibbes woont, maar daar snel op terugkwam omdat het de ruimte niet ten goede kwam. Met de komst van een ronde tafel kun je alsnog vijf man kwijt, maar scheelt het ook meteen weer ruimte. Rachel stylede haar eethoek met twee witte draadstoeltjes (door hun luchtige uiterlijk ook ideaal voor een klein huis) en (niet op de foto) een kinderstoeltje én een L-vormig klepbankje van hout die haar vader maakte. Heb je stiekem weer een extra bergruimte te pakken. En zo wordt een compact stulpje toch ruim. Geniaal!

  Compacte woonkamer? Kies voor een ronde eethoek

  Compacte woonkamer? Kies voor een ronde eethoek

  Meer zien van dit stulpje?

  Morgen vind je nog één andere woontip uit het huis van Rachel en Willem met als kers op de taart aanstaande vrijdag 5 januari de complete huizentour op mijn blog. De videotour vind je vanaf vrijdag ook op mijn YouTube kanaal. Nog eventjes geduld hebben, dus. De woontip van gisteren is hieronder te bekijken. Meer weten over Rachel en haar huis? Volg haar dan op YouTube, Instagram en via haar blog De Huismuts.

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Eén reactie op “Compacte woonkamer? Kies voor een ronde tafel”

  1. Dane schreef:

   Hai Elisah, weet je misschien nog waar deze ronde, eettafel gekocht is?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu