Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Verliefd op een vintage kist in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  2 januari, 2019

  Verliefd op een vintage kist in huis

  Dat ik een interieur graag persoonlijk maak door vintage spullen te gebruiken, is geen geheim. Niets geeft zoveel karakter aan een inrichting als spullen die al een heel leven achter de rug hebben. Ik was dan ook heel blij toen ik bij een interieurklus erachter kwam dat de klant nog een aantal vintage spullen had staan zoals een vintage kist.

  Wat een feest, want die mocht ik gebruiken voor de styling, zoals bijvoorbeeld een grote oude houten vintage kist. Deze bleek ook nog eens de perfecte kleur te hebben om te passen bij de rest van de woonkamer die mijn vriend en ik met ons stylingbedrijf Heutser aan het inrichten zijn.

  Ik begrijp best dat niet iedereen de mazzel heeft dat er in een hoekje op zolder nog oude gave spullen staan, zoals zo’n vintage kist. Gelukkig is er tegenwoordig ook steeds meer handel in dit soort producten. Zoek maar eens op internet of kijk op websites waar mensen tweedehands spullen aanbieden. Soms moet je best even zoeken naar een pareltje, maar des te groter is de beloning als je uiteindelijk toch vindt wat je zoekt.

  Nog altijd verliefd op vintage kisten in huis

  Verliefd op een vintage kist in huis Verliefd op een vintage kist in huis

  Vintage-like is net zo mooi!

  Heb jij dit geduld niet, dan is het fijn om te weten dat er bij steeds meer winkels ook vintage gemaakte artikelen te koop zijn zoals dus die vintage kist. Zo heb jij toch de kist met de vintage uitstraling, zonder het geduld te moeten hebben en de zoektocht te hebben moeten doorstaan. Nu ben ik erg benieuwd: heb jij thuis ook een vintage kist in huis en zo ja, hoe style jij ‘m?

  * Dit is een post uit de oude doos geschreven door Kirsten. 

  Beeldcredits:

  1.© Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com via de hometour bij Jeroen uit Overveen.  2. Kirsten via haar blog Heutster. 3. © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com via de hometour bij Bettina in Amsterdam.  4. © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com via de hometour bij Danique in een huis vol tweedehands meubelstukken.

  kirsten

  Kirsten woont samen in een jaren ‘60-woning in Nieuwegein. Ze werkt als juf van groep 7 op een basisschool. Hiernaast is zij mede-eigenaar van de interieurblog Heutster. Hier delen Kirsten en haar vriend  Niels resultaten van styling-projecten die ze samen in hun industrieel ingerichte woning hebben uitgevoerd. Kirsten houdt van een stoere inrichting en is niet bang om statements te maken. Op Interior Junkie deelt ze haar ideeën met je.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu