Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Spelen met een robuuste deur puur ter decoratie - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  16 februari, 2022

  Spelen met een robuuste deur puur ter decoratie

  De tijd dat een deur puur functioneel wordt gebruikt, zijn al een tijdje voorbij. Want een robuuste deur ter decoratie is net zo mooi, al dan niet mooier. Of wellicht heb je een deur gezien, die met geen mogelijkheid als echte deur gebruikt kan worden. Als je een robuuste deur gewoon tegen de muur zet, haal je stiekem gewoon een stukje kunst in huis.

  Sanne had de Marokkaanse deur, waar ik vorige week over schreef, ook ter decoratie kunnen gebruiken, maar zij koos ervoor hem ook écht te gebruiken als deur. Precies tegenover deze Marokkaanse deur staat een andere robuuste deur. Ook deze kocht ze over van een styliste die het in Marokko kocht. Door een robuuste deur als decoratie te gebruiken, tover je direct een saaie hoek in huis om tot iets moois. Met een palmboom als extra styling en weelderig gestucte muren waan je je ook écht een beetje in Marrakech, toch?

  Meer zien van deze kast op maat en meer uit het huis van Sanne?

  Goed nieuws, want vrijdag staat de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) online. Wil je nog meer weten over Sanne? Volg haar dan op Instagram via &Stijl, Atelier&Stijl en Sleep&Stijl en haar blog.

  Nog meer woontips uit Sanne’s huis:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu