Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Creëer het ultieme hotelgevoel met een badkamer en-suite - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  14 februari, 2022

  Creëer het ultieme hotelgevoel met een badkamer en-suite

  Bij een badkamer en-suite krijg ik direct een hotelgevoel. Niets zo chics dan vanuit het bad zo je bed in rollen (of andersom natuurlijk). Het gevoel van een weekendje weg kun je met zo’n badkamer en-suite in huis halen. In het geval van Sanne is er sprake van dubbel pret, want haar eeuwenoude huis telt maar liefst drie badkamer, waarvan twee badkamers en-suite. Respect…

  Het misverstand bestaat dat een badkamer en-suite hartstikke duur is, maar een badkamer en-suite is er voor elk budget. Je hoeft niet te kiezen voor een enorme badkamer die aan je slaapkamer grenst of een vrijstaand bad in de ruimte. Vaak genoeg heb ik gezien (en dan vooral in hotels) dat je een badkamer en-suite ook kan creeren met alleen een douchecabine subtiel verwerkt in de kamer. Of je maakt een doorgang tussen de slaapkamer en badkamer door in de muur te breken.

  In het geval van Sanne koos ze ervoor om in één ruimte zowel de bad- als slaapkamer te doen. In de master bedroom is de linkerhelft gereserveerd als slaapkamer (in de post van vorige week kon je haar slaapkamer al zien), de rechterhelft is badkamer, inclusief vrijstaand bad. In de andere slaapkamer (de bed & breakfast) is een doorgang gemaakt tussen de slaap- en badkamer, waardoor het net een anders oogt dan in de master bedroom. Wil je toch beide ruimte iets gescheiden houden, dan kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een stalen deur met glas.

  Meer zien van deze badkamer en-suite en meer uit het huis van Sanne?

  Goed nieuws, want de komende week komt er nog één woontip online uit Sanne’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Sanne? Volg haar dan op Instagram via &Stijl, Atelier&Stijl en Sleep&Stijl en haar blog.

  Bekijk hier eerder woontips uit Sanne’s huis:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu