Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een Marokkaanse deur als eyecatcher in de woonkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  9 februari, 2022

  Een Marokkaanse deur als eyecatcher in de woonkamer

  Wat is dat toch met buitenlandse deuren in huis? Ook ik heb er een zwak voor en kocht zes jaar geleden twee Balinese deuren, waarvan één exemplaar jarenlang pronkte in ons vorige huis. Ook Sanne heeft een deur van ver in haar woonkamer. Deze Marokkaanse deur van prachtig houtsnijwerk is een pareltje. Maar wat zou erachter schuilen?

  De een kiest voor een Marokkaanse deur puur ter decoratie (gewoon tegen een muur geplaatst bijvoorbeeld), de ander, maakt er ook écht een werkende deur van. Sanne kocht deze Marokkaanse deur van een stylist die hem weer uit Marrakech had. Ze moest er wel wat moeite voor doen; de loeizware deur moest van vier hoog helemaal naar beneden en met een koerier naar haar huis worden gebracht. Maar dan heb je wel wat, want zo’n Marokkaanse deur is een ware eyecatcher voor in je huis. Enig nadeel: je neemt ‘m helaas niet meer zo snel mee naar een nieuw huis, maar dat is precies wat Sanne wél gaat doen. Dit voorjaar verhuist ze met haar gezin naar een nieuw droomhuis en zeker is dat deze Marokkaanse deur gewoon meegaat. Hebben de nieuwe bewoners even pech! Heel benieuwd hoe de deur eruit komt te zien in hun volgende stulpje. Wordt vervolgd…

  Meer zien van deze Marokkaanse deur en meer uit het huis van Sanne?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog twee woontips online uit Sanne’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Sanne? Volg haar dan op Instagram via &Stijl, Atelier&Stijl en Sleep&Stijl en haar blog.

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Sanne:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu