Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Slingers in huis. Ook als je niet jarig bent - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  17 september, 2018

  Slingers in huis. Ook als je niet jarig bent

  Voorafgaand aan elke nieuwe huizentour vind je een paar dagen ervoor enkele woontips uit het desbetreffende huis. Deze vrijdag kijk ik binnen in het gezellige huis van Kae Sutherland, waar het elke dag een feestje is door alle slingers in huis. Hele leuke woonkamer inspiratie!

  Wie zegt immers dat je jarig moet zijn voor slingers in huis? Welnee, elke dag is toch een feestje? Helemaal als je zo gezellig woont als Kae, haar vriend Diego en dochtertje Loua. Kae vertelde me dat ze er pas achter kwam dat er nog slingers in huis hingen nadat ze de foto’s zag van deze shoot. “Die hadden mijn moeder en schoonmoeder opgehangen bij ons thuis nadat ik was bevallen van Loua. Blijkbaar heb ik ze laten hangen, haha.”

  Maar er blijken nog meer slingers in huis te hangen hier. Zo ontdekte ik ze ook in de slaapkamer op de muur én spotte ik ook een gouden slinger met hartjes in de woonkamer. Het bracht mij meteen op het idee om ook iets met slingers in huis te doen. Had je bijvoorbeeld de kleurrijke slingers in de babykamer van Danique uit Leiden al gezien? Ik ben op slag verliefd op slingers in huis. Jij ook?

  Slingers in huis. Ook als je niet jarig bent Slingers in huis. Ook als je niet jarig bent Slingers in huis. Ook als je niet jarig bent

  Meer zien van deze slingers in huis?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog drie woontips online, met als kers op de taart de volledige hometour die vrijdag live gaat. Wil je nog meer van Kae zien, volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour uit het huis van Danique uit Leiden:

  Beeld © Emma Peijnenburg/InteriorJunkie.com

   

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu