Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Tweedehands dressoir als commode? Doen! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  10 september, 2018

  Tweedehands dressoir als commode? Doen!

  Voorafgaand aan elke nieuwe huizentour vind je een paar dagen ervoor enkele woontips uit het desbetreffende huis. Deze vrijdag kijk ik binnen in het frisse stulpje van Danique uit Leiden. Vandaag kom ik met de eerste woontip: kies eens voor een tweedehands dressoir als commode.

  Dat Danique een voorliefde heeft voor tweedehands spullen weet ik al jaren; het is namelijk een van mijn dierbare vriendinnetjes. Wat een geluk dat ze ook nog eens hartstikke mooi woont. Sinds 1,5 jaar woont ze samen met haar man Fenno in een prachtig huis met hoge plafonds, veel lichtinval, een authentieke houtkachel én een interieur om te smullen. En de babykamer? Die is stiekem het allerleukst!

  Danique koos namelijk voor een tweedehands dressoir als commode. Ze vond dat namelijk, met die voorliefde voor tweedehands meubelstukken en woonaccessoires, precies in haar interieur passen. Wat bleek? Haar ouders hadden al jaren dit tweedehands dressoir op zolder staan. En dat marmeren blad? Die zat er dus ook gewoon op. Een geniale zoldervondst, toch?

  Tweedehands dressoir als commode? Doen! Tweedehands dressoir als commode? Doen!Tweedehands dressoir als commode? Doen!

  Wil je ook een tweedehands dressoir als commode?

  Speur dan regelmatig Marktplaats af, maar ook rommelmarkten (zo spotte ik op de vlooienmarkt in Lille ook hele mooie dressoirs) en kringloopwinkels. Of vraag bij familieleden: wellicht heeft er nog een opa, tante, nichtje iets op zolder staan onder een flinke laag stof. Zo lag er bij mijn ouders dit dressoir als veertig jaar lang op zolder. Die kreeg vorig jaar dus een nieuw plekje in mijn slaapkamer.

  Meer zien van dit tweedehands dressoir als commode?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog drie woontips online, met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video, die vrijdag live gaat. Wil je nog meer van Danique zien, volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour uit het huis van Annebet Philips uit Amsterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu