Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  17 september, 2018

  Winkelen in Malmö bij Grandpa

  Dat winkelen in Malmö een aanrader is, vertelde ik jullie al in mijn vlog over deze leuke Zweedse stad. De komende weken licht ik mijn favoriete adresjes voor jullie uit. Na de foodhal vertel ik jullie graag meer over Grandpa, een conceptstore met de leukste merken voor in je kledingkast én interieur. Hop maar even binnen…

  Grandpa is het initiatief van vrienden Jonas, Martin en Anders, drie reislustige mannen die na thuiskomst in Stockholm altijd het idee hadden dat er ‘iets’ miste. Een conceptstore bijvoorbeeld? Met het motto “we willen meer zijn dan alleen maar een winkel” zetten ze Grandpa op. En ze doen het goed, want na Malmö hebben ze ook winkels in Gothenburg en drie in Stockholm (en kunnen niet-Zweden zoals wij los in de webshop). Reden genoeg om te komen winkelen in Malmö.

  Winkelen in Malmo bij Grandpa

  Winkelen in Malmo bij Grandpa

  Winkelen in Malmo bij Grandpa

  Slecht voor de portemonnee

  Al bij binnenkomst zat er al een porseleinen mopshond op mij te wachten. En die enorme letter M als lamp had ik ook graag mee willen nemen de koffer is. Maar ja, alleen handbagage he (waar reisde ik met alleen maar handbagage!!!) hoewel ik een hippe vliegenmepper (check vooral even mijn Malmö vlog over winkelen in Malmö) best mee de koffer in wilde nemen).

  En hoe zit dat nou met die naam?

   

  Naast kleding voor zowel mannen als vrouwen zou ik hier losgaan op de interieurspullen en schrijfwaren. Van HAY keukengerei (zoals hippe schuursponsen, ik herhaal: hippe schuursponsen!), een cheeta poster van Low Key Goods (zo mooi), de bekende Dots van Muuto voor aan de muur en beddengoed van Midnatt tot aan messing punaises, prikborden van kurk en een berenhoofd als deurstopper (!).  Grandpa is trouwens vernoemd naar de bijnaam van Anders toen hij nog in een pub in Stockholm werkte. Geniale naam, toch? Blijft wel hangen.

  Winkelen in Malmo bij Grandpa Winkelen in Malmo bij Grandpa Winkelen in Malmo bij Grandpa Winkelen in Malmo bij Grandpa Winkelen in Malmo bij Grandpa

  Ook winkelen in Malmö?

  Grandpa vind je Södra Förstadsgatan 25 in Malmö. Meer zien van mijn trip naar Malmö, bekijk dan de Malmö vlog die ik maakte. Meer weten over deze Zweedse stad check dan even de website van Malmö Town.

  Bekijk ook deze hotspot in Malmö:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu