Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Ruimte besparen in huis? De beste tips en tricks
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  Ruimte besparen in huis? De beste tips en tricks

  Persoonlijk houd ik ervan dat alle spullen hun eigen plek in huis hebben. Zo vind je namelijk altijd je spullen weer terug, maar soms zou ik graag iets meer ruimte in huis hebben. De woonkamer ligt vol spullen en ik ben altijd wel iets kwijt. Herkenbaar? Met deze tips en tricks kun je heel wat ruimte besparen in huis.

  Een grote opruiming

  Een grote opruiming houden, kan hel fijn zijn. Zet je favoriete muziek op en ga eens grondig aan de slag. Gooi spullen weg die je niet meer gebruikt en bewaar de belangrijkste dingen. Berg de wat onbelangrijke spullen op in een opbergdoos. Zo kun je er altijd bij, mocht je het nodig hebben. Na de grote opruiming is het aan te raden om dagelijks de kleine dingetjes direct op te ruimen.

  Alles in opbergkasten

  Opbergkasten zijn je grootste vriend als het over ruimte besparen gaat. Zorg er bij een opbergkast voor dat deze hoog en diep genoeg is. Daarnaast zijn open ruimtes in de opbergkast leuk voor accessoires, extra sfeer en ruimtelijk gevoel. Investeer in een opbergkast, want je zult er lang plezier van hebben.

  Een bericht gedeeld door Mariska ?? (@mariscasa) op

  Salontafel met lades

  Een salontafel met lades is super handig voor in de woonkamer. Rondslingerende afstandsbedieningen, magazines of een iPad, alles kun je opbergen in een salontafel. Je zithoek blijft hierdoor clean en rustig.

  Aan de muur

  Veel spullen kun je ophangen aan de muur. Denk hierbij aan een kapstok in de hal. Een kapstok is niet alleen voor jassen, maar ook tassen en paraplu’s kun je ophangen. In de keuken kun je pannen, lepels, kopjes en ander keukengerei ophangen.

  Een bericht gedeeld door Spinder Design (@spinderdesign) op

  Bekijk ook zeker eens de keuken van Nina.

  Binnenkijken in het girly interieur van Nina

   

  Boekenkast

  Boekenfans opgelet! Een boekenkast is een must als je veel boeken leest. De boeken liggen anders overal in huis en dat zorgt voor onrust. Ga niet voor een te grote boekenkast anders neemt deze alsnog veel ruimte in huis in.

  Een bericht gedeeld door ?? Agnes (@bij_ons) op

  Hoe bespaar jij ruimte in huis? Deel jouw tips op Facebook.

  carina

  Carina is een content creator met een passie voor lifestyle, interieur en fotografie. Tijdens haar studie Communication and Multimedia Design lanceerde zij haar eigen Instagram pagina @flatlay.your.day, waar ze de leukste flatlay kiekjes deelt. Met haar grote liefde voor interieur en dan vooral vrolijke woonaccessoires weet zij iedere keer te verrassen. Voor Interior Junkie fotografeert ze de leukste interieur items en schrijft ze inspirerende artikelen waarin zij haar passie, ideeën en ervaringen deelt omtrent interieur.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu