Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Tover de rommelzolder om naar droomplek
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  Tover de rommelzolder om naar droomplek

  De zolder is vaak de laatste plek waar een verbouwing plaatsvindt. Meestal wordt het een rommelzolder waar de verhuisdozen torenhoog opgestapeld in de hoek staan en waar je vaak seizoen spullen stalt. In deze weekendinspiratie: tover je de rommelzolder om naar een droomplek.

  Velen hebben moeite om van een zolder, waarbij je meer nadelen dan voordelen hebt, een mooie plek te maken. Het schuine dak maakt het inderdaad niet makkelijk, maar er is veel mogelijk. Een slaapkamer, appartement, walk-in-closet of chillruimte. Voor welke zolder zou jij gaan?

  Appartement

  De bewoners van deze zolder maakte er een heel appartement van. Ondanks dat een zolder best donker kan zijn, zie je daar in dit appartement niks van terug. Een lichte, witte keuken met een prachtige houten vloer geven een ruimtelijk effect. Voeg daar de glazen wand naar de slaapkamer aan toe en je hebt een bijzonder appartement op de zolder.

  zolder12

  Beeld: Entrance
  zolder16Beeld: Entrance

  Logeerkamer

  Interior Junkie Elisah heeft de zolder een lofachtige uitstraling gegeven. Het balkenplafond en de grote hoeveelheid licht maakte de zolder de perfecte logeerkamer. Elisah liet zich inspireren door zachte tinten, waardoor de zolder een rustige maar ruimtelijke sfeer kreeg.

  Van rommelzolder tot gezellige logeerkamer Beeld: Elisah Jacobs/Interior JunkieVan rommelzolder tot gezellige logeerkamer

  Beeld: Elisah Jacobs/Interior Junkie

  Bekijk de hele zolder make-over van Elisah in de volgende video.

   

  Studentenkamer

  Kunststudente Chantal heeft al heel wat jaar de zolder als slaapkamer. Van de knalgroene slaapkamer is weinig meer te zien, maar de groene elementen zijn nog wel terug te vinden in de accessoires. Zie je de bank en de planten? Ook hier blijkt maar weer hoe wit de ruimte nog groter laat lijken.

  Huizentour in de zolderkamer van cactusjunkie Chantal Beeld: Elisah Jacobs/Interior Junkie
  Huizentour in de zolderkamer van cactusjunkie ChantalBeeld: Elisah Jacobs/Interior Junkie

   

  Zolder inspiratie

  Niets leuker dan wat extra inspiratie op doen, daarom zocht ik op Instagram nog wat leuke inspiratie zolders op. Kijk je mee?

  Een bericht gedeeld door Zuzana Kaščáková (@zuzana_iconioo) op

  Een bericht gedeeld door Decor (@decor) op

  Een bericht gedeeld door Moje potkrovlje (@mojepotkrovlje) op

  Een bericht gedeeld door Sretno Vrijeme (@sretnovrijeme) op

  Een bericht gedeeld door ✖️Thuis bij Caatje & Co (@thuisbycaatje) op

  Een bericht gedeeld door Venn Wooninspiratie (@vennwooninspiratie) op

  Beeld header: Elisah Jacobs/Interior Junkie

  carina

  Carina is een content creator met een passie voor lifestyle, interieur en fotografie. Tijdens haar studie Communication and Multimedia Design lanceerde zij haar eigen Instagram pagina @flatlay.your.day, waar ze de leukste flatlay kiekjes deelt. Met haar grote liefde voor interieur en dan vooral vrolijke woonaccessoires weet zij iedere keer te verrassen. Voor Interior Junkie fotografeert ze de leukste interieur items en schrijft ze inspirerende artikelen waarin zij haar passie, ideeën en ervaringen deelt omtrent interieur.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu