Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

O zo romantisch: pimp je bed met lampjes - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 31-05-2023

  O zo romantisch: pimp je bed met lampjes

  Het huis van fotograaf Kiki uit Amsterdam is een hele fijne stek om te wonen. Haar huis is een mix van luxe, zachte tinten, messing, prachtig keramiek en bijzondere prints en foto’s aan de muur. Haar slaapkamer is ook een ruimte om even uit te lichten. Ik vond haar bed namelijk o zo romantisch!

  Dit bed komt je wellicht bekend voor; in de hometour bij instagrammer Sharita van Soohme spotte ik ‘m ook al eerder. Leuk om te zien is dat Sharita het bed pimpte met een hemel (FYI: IKEA heeft ook kant en klare hemels te koop, Sharita maakte ‘m zelf met een mooie linnen stof). Kiki pimpte haar bed met romantische lampjes. En dat deed me ook meteen weer denken aan de slaapkamer van interieurstylist Sabine uit Broek in Waterland.

  O zo romantisch: pimp je bed met lampjes

  Mijn favoriete lichtslingers voor je bed

   

  Werken met zo’n lichtslinger is een hele simpele en budgetproof manier om iets gezelligs van je slaapkamer te maken. Ik zocht de leukste exemplaren op!

  O zo romantisch: pimp je bed met lampjes

  Deze lichtslinger heeft veertig heldere lampjes en het handige is dat deze met een timer komt. Hoe leuk is het als je je slaapkamer binnen stapt en de lampjes staan al aan?

  O zo romantisch: pimp je bed met lampjes

  Dit zijn volgens mij precies dezelfde lampjes als Kiki heeft. Deze zijn LED-lampjes dus je doet ook nog iets goeds voor het milieu. Ze zijn mooi subtiel, want zijn wat kleiner qua formaat. Wil je het helemaal feestelijk aanpakken dan is deze lichtslinger er ook met kleurtjes. Leuk voor de decembermaand?

  O zo romantisch: pimp je bed met lampjes

  Ok, dit lichtsnoer is wel prijzig, maar dan heb je wel een echte design lichtsnoer. Deze doet me denken aan lampionnetjes.

  O zo romantisch: pimp je bed met lampjes

  Deze lichtslinger is ook met lampionnetjes, maar wel een stuk goedkoper én met meer kleur.

  Meer zien van dit romantische bed in Kiki’s huis?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog twee woontips online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, die aanstaande vrijdag live gaat. Wil je nog meer van Kiki en haar gezellige Amsterdamse appartement zien, volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier de woontip van gisteren:

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour van Mariska en haar loft uit Rotterdam:

  Beeld © Emma Peijnenburg/InteriorJunkie.com

  Eén reactie op “O zo romantisch: pimp je bed met lampjes”

  1. Otto schreef:

   Echt geweldig ❤️

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu