Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Pronken met Spaanse tegels in de keuken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-06-2024

  30 oktober, 2018

  Pronken met Spaanse tegels in de keuken

  Toen Mariska en haar vriend deze Rotterdamse loft kochten, zat deze donkerbruine keuken er al in. Niet direct hun favoriet, maar een compleet nieuwe keuken zat echter niet in het budget. Met Spaanse tegels pimpten ze heel gemakkelijk hun keuken. Door het zachtroze tintje werd het geheel meteen een stuk frisser.

  Dat ik van tegels in huis hou, weten jullie natuurlijk allemaal. Zo pronken er in mijn keuken Portugese tegels en mocht ik ooit eens in de weer met Marokkaanse tegels. In de keuken van Mariska en haar vriend spotte ik weer een andere variant, namelijk Spaanse tegels. Deze tegels zijn net even wat anders dan de Marokkaanse versie, die net zo mooi glanzend zijn. Spaanse tegels, ook wel Azulejos genoemd, worden handgemaakt (vaak in dé tegel hoofdstad: Valencia) en met de hand afgelakt.  Leuk feitje: de welbekende metrotegel is ook een Spaanse tegel.

  In de keuken van Mariska pronken er zachtroze Spaanse tegels die het donkerbruine van de keukenkastjes meteen opkrikken. Zo kun je met weinig middelen toch je keuken een oppepper geven. Met een aantal messing accessoires wordt het geheel helemaal om te smullen. Doet ze goed. Liefde voor je keuken, Mariska!

  Pronken met Spaanse tegels in de keuken

  Pronken met Spaanse tegels in de keuken

  Pronken met Spaanse tegels in de keuken

  Meer zien van deze Spaanse tegels uit het huis van Mariska?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want morgen staat de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, live. Wil je nog meer van Mariska en haar stunning Rotterdamse loft zien, volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier de woontip van afgelopen week:

  Bekijk hier vier woontips uit mijn vorige hometour van het huis van Bettina van City Mom:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu