Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Pimp je schouw met spiegels - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  Pimp je schouw met spiegels

  Kijk, een schouw pimpen met spiegels hebben we vaker gezien. Vaak zie je zo’n hele hoge klassieke spiegel of juist een ronde spiegel op een eeuwenoude schouw. Maar Charlotte uit Gent pakte het echter anders aan. Zij pimpte de schouw in de slaapkamer met oude spiegels. Hoe gaaf!

  De schouw in een van de slaapkamers (FYI: Charlotte runt een guesthouse in Gent) viel mij meteen op. Deze springt er namelijk uit omdat deze volledig is behangen met spiegels. Er is geen stukje muur meer te zien. Charlotte ging hiervoor zelf in de weer met oude spiegels. Het is even een gepuzzel, en ze sneed ze natuurlijk op maat, maar het resultaat mag er zeker wezen. Ze maakte het geheel af door de schouw gitzwart te verven, net als de muren en het houtwerk en het plafond een beige touch te geven, zodat het door het zonlicht net goud lijkt (daar morgen in de nieuwste woontip meer over). Ik vind dit toch wel een hele bijzondere schouw zo. Mooie woonkamer inspiratie, toch?

  Pimp je schouw met spiegels

  Nog meer zien van deze schouw en meer uit het huis van Charlotte?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog twee woontips online met als kers op de taart de volledige hometour die aanstaande vrijdag live gaat. Wil je nog meer weten van Charlotte volg haar dan op haar Instagram  of haar website

  Bekijk hier de woontip van gisteren uit het huis van Charlotte:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij interieurdesigner Mechtelien:

  Beeld © Emma Peijnenburg/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu