Pronken met een open haard in de keuken

Gespot in het huis van interieurdesigner Mechtelien is een open haard in de keuken. Een extra element om van deze ruimte iets gezelligs te maken en niet alleen als het buiten stervenskoud is. Nee, een open haard in de keuken is voor elk seizoen ideaal, dus ook met het voorjaar in het verschiet.

Een open haard in huis vind ik echt een must. Blij dat ik ben, heeft mijn Haarlemse droomhuis een open haard in de woonkamer. En dan ook letterlijk een ‘open haard’. Nadeel is dat de warmte meteen de schoorsteen uit gaat en ik vaak genoeg last van mijn keel krijg. Ooit gaan we dan ook voor een voorzethaard die de warmte in de woonkamer laat én waar ik geen last krijg van mijn keel.

Tijdens het schieten van de nieuwste hometour bij Mechtelien spotte ik zo’n open haard in de keuken in de wand bij het bargedeelte. Ik was op slag verliefd. En lekker warm dat het was! Heel benieuwd of jullie thuis ook een open haard in de keuken hebben

Pronken met een open haard in de keuken
Pronken met een open haard in de keuken

Nog meer zien van deze eettafel en meer uit het huis van Mechtelien?

Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want morgen staat de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, live. Wil je nog meer weten van Mechtelien, volg haar dan op Instagram en vergeet ook niet haar webshop te bekijken vol kleurrijke kussens en poefs.

Bekijk hier de woontips van afgelopen week uit het huis van Mechtelien:

Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij interieurdesigner Linn:

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

1 reactie

Rachel -

Wat tof en sfeervol zeg, wij hebben straks in ons huisje een gaskachel.. maar ik twijfel om gewoon zo’n kachel erin te laten zetten.

Reageer ook