Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Pimp je eethoek met art deco behang - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  Pimp je eethoek met art deco behang

  In je eethoek zit je tegenwoordig vaker dan je zou willen. Naast dat het de plek is om te eten, zit je er de afgelopen maanden vast en zeker ook de hele dag aan te werken! Dan mag deze ruimte wel even in een kek jasje gestoken worden, toch? Wat dacht je van art deco behang, zoals Maaike deed.

  Behang zie ik zo vaak in de slaapkamer of wat ik deed: in het toilet. Maar zelden zag ik het in de eethoek en dat terwijl dat zo’n gaaf effect kan geven. Maaike uit Amsterdam pakte het helemaal groots aan en ging voor art deco behang met prachtige oranje en bruintinten. De smalle banen kun je los kopen en Maaike koos ervoor deze verticaal op de muur te doen in plaats van horizontaal. Lekker out of the box! Leuk feitje: het is het Narina behang van Cole & Son, geïnspireerd op de Narina Trogan vogel uit Kwa-Zulu in Zuid-Afrika. Als je goed kijkt, zie je een verenpatroon.

  Doordat ze koos voor vintage-like gloeilampen is het licht mooi warm en wordt het oranje van het art deco behang nog eens extra benadrukt. Zo creëerde zij haar eigen coconnetje in de eethoek, een feestje om te werken én te dineren.

  Pimp je eethoek met art deco behang

  Pimp je eethoek met art deco behang

  Meer zien van dit art deco behang en meer uit het huis van Maaike?

  Goed nieuws, want de komende anderhalve week komen er nog meer woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Maaike volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij Willemijn in Hilversum:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

  Eén reactie op “Pimp je eethoek met art deco behang”

  1. Leuk artikel, zeer mooi geschreven! Groetjes, Anne

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu