Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn coffee corner make-over - Interior junkie
Menu

Search

  • I like my money right
    where i can see it:

  • 15-04-2024

    Mijn coffee corner make-over

    Het stond al tijden op mijn wensenlijst voor in de keuken: een nieuwe coffee corner. Vereiste: eentje die eens niet op het aanrecht staat. Het hoekje bij de bakstenen muur bleek perfect voor mijn nieuwe coffee corner dus ging ik onder meer in de weer met een barretje én de LatteGo 3200 series van Philips…

    Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk hieronder mijn coffee corner make-over! Heel benieuwd wat je ervan vindt. Goed om te weten: aanstaande zondag om 10.30 uur ga ik met interieur influencer Jellina Detmar op Instagram een uur live (als je ons al volgt op insta, krijg je automatisch een melding). Tijdens onze digitale koffiedate kletsen we niet alleen over onze hippe coffee corners, maar ook over heel veel wooninspiratie. Leuk als je meekletst!

    Mijn coffee corner make-over

    Voor

    Mijn coffee corner make-over

    Na!

    Meer weten over de LatteGo 3200 series?! Check dan zeker even de website van Philips. Enne, cheers!

    * Dit is een inspirerende samenwerking met Philips. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support! 

    Advertisement

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Ontdek meerWoonverhalen

  • Laatste blogpost
  • Menu