Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Meer licht in de hal creeren met glas - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  12 maart, 2020

  Meer licht in de hal creeren met glas

  Herkenbaar: je hal is zo donker en je wilt juist meer licht in de hal creëren? Je bent zeker niet de enige! Willemijn uit Hilversum had de mazzel dat haar hal geen muur had, maar een reling. Deze haalde ze er echter uit om er een glazen wand in te plaatsen. Super veilig met kids én prachtig met het lichtinval.


  Dat ik zwaar verliefd ben op de hal van Willemijn konden jullie eerder lezen toen ik schreef over haar rode trapbekleding en blauwe tapijt op de overloop. Maar ik ben ook fan van het licht in de hal. De glazen wand maakt het helemaal af, want zo heb je een speels doorkijkje naar de hal beneden. En vanaf beneden kun je weer spieken naar boven. Zo creëer je ineens zoveel meer ruimte. Echt zo’n goede oplossing. De lampen van Alex de Witte geïnspireerd op een bellenblaas maken het geheel helemaal luchtig.

  Nog een tip van mij: probeer ook eens out of the box te denken. Een donkere hal kun je ook donkerder maken. Het donkere juist versterken (check maar eens even mijn hal make-over). Heel benieuwd of jullie juist in zijn voor een lichte half of juist voor een donkere hal.

  Meer licht in de hal creeren met glas

  Meer licht in de hal creeren met glas

  Meer zien van dit prachtige licht in de hal van interieurontwerper Willemijn en meer uit haar huis?

  Goed nieuws, want de komende week komt er nog één woontip online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Willemijn volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Willemijn:

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour bij Mei Fang in Amsterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu