Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Nieuw: een citroenboom op mijn thuiswerkplek - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  Nieuw: een citroenboom op mijn thuiswerkplek

  Dat mijn thuiswerkplek een grote make-over ondergaat, weet je vast wel. Na sierlijsten, een Toscaans rode kleur én een nieuw dressoir was het de beurt voor een nieuwe eyecatcher. Mijn werkplek zit er vol mee! Omdat ik deze ruimte inspireer op Italië mocht een citroenboom natuurlijk niet ontbreken…

  Het was twee jaar geleden tijdens een heerlijk tripje naar Sorrento (FYI: bekijk hier mijn vlog ‘Paraderen langs de Amalfi kust’)!), dé stad waar de limoncello vandaan komt, Positano en Capri waar ik samen met een vriendinnetje bedolven werd onder de citroenbomen. In dat jaar was het stuk fruit extra hot geworden, omdat Dolce & Gabbana het bombardeerde als stijlicoon. De citroenprintjes op kleding én verwerkt in sieraden waren niet aan te slepen. Dat kon mij niet zo veel deren trouwens. Ik vond vooral de citroenbomen an sich prachtig. Als ik er nou ooit eentje thuis zou hebben…

  Nieuw: een citroenboom op mijn thuiswerkplek

  Nieuw: een citroenboom op mijn thuiswerkplek

  Nieuw: een citroenboom op mijn thuiswerkplek

  Nieuw: een citroenboom op mijn thuiswerkplek

  Klein Italie in Haarlem

  Ruim twee jaar later heb ik dan ook écht een citroenboom in huis. Ok, hij is niet echt. Dat kan ik je al meteen vertellen, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Zo blij dat ‘s Zomers Bloemen uit Rotterdam weer een boom wilde ontwerpen voor in ons huis. De stam is van een perenboom, er zitten vier takken met citroenen in en de rest is appelblad (ook nep). Ben ook super blij met de pot van Pols Potten, die matcht met zijn bronzen jasje perfect bij het Toscaans rood op de muren.

  Nieuw: een citroenboom op mijn thuiswerkplek

  Nieuw: een citroenboom op mijn thuiswerkplek

  Nieuw: een citroenboom op mijn thuiswerkplek

  Er komen meer bomen in huis…

  Door te kiezen voor een citroenboom in huis die de lengte van je plafonds benadrukt, zorg je meteen voor een mooie eyecatcher. Hij is niet te missen als je de ruimte binnenstapt. En fijn ook: ik heb er geen omkijken naar, want deze citroenboom in huis is dus hartstikke nep. Ok, af en toe afstoffen, is wel aan te raden.

  Dit is trouwens niet de enige boom die ‘s Zomers Bloemen ontwierp. Dé welbekende lelieboom is inmiddels ook vervangen voor een nieuwe. Houd mijn blog in de gaten, want binnenkort laat ik je er meer van zien. Ook zo’n mooie nepboom voor in huis? Hop dan zeker even langs bij ‘s Zomers Bloemen in Rotterdam, want de winkel ziet er om te smullen uit.

  Nieuw: een citroenboom op mijn thuiswerkplek

  * Deze boom heb ik in bruikleen en verandert met de seizoenen. Thanks s’ Zomers Bloemen voor dit zogenaamde ‘bijzondere bomen abonnement’!

   

  2 reacties op “Nieuw: een citroenboom op mijn thuiswerkplek”

  1. Nicole schreef:

   Wauw! Wat een prachtige boom!
   Het geeft meteen een zomerse vibe binnen je interieur.

  2. Ilja schreef:

   Deze heeft ook weer zo’n mooi plekje in en op je werkplek WAUW!! ook weer passend bij het geheel, LiefsX

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu