Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een piano in huis als stylinghoekje. Zo doe je dat! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  27 juli, 2020

  Een piano in huis als stylinghoekje. Zo doe je dat!

  Oh, wat zou ik graag piano willen leren spelen. Dat wil ik als kind al, maar het is er helaas nooit van gekomen. Toch droom ik nog altijd van een piano in huis. Niet alleen om op te spelen, maar ook om te gebruiken als extra stylinghoekje, zoals Ingrid uit Haarlem dat deed.  Ze maakte er iets heel moois van…

  Een piano in huis is niet alleen een klassieke eyecatcher, het functioneert ook meteen als ‘sidetable’ door er je mooiste spullen op te stallen. Een piano is ideaal als extra inspiratiehoekje voor in je woonkamer, dat laat Ingrid maar weer eens zien. Zij stylede haar piano in huis met verschillende persoonlijke items, zoals een oude klok die van haar man’s familie is geweest, een eigen gemaakt schilderij. En juist die persoonlijke items maken je interieur eigen. Als kers op de taart hangt er een ronde spiegel boven om al dat hoekige te breken. Fijn inspiratiehoekje, toch?

  Een piano in huis als stylinghoekje. Zo doe je dat!

  Meer zien van deze piano in huis en meer uit het stulpje van Ingrid?

  Goed nieuws, want de komende anderhalve week komen er nog meer woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Ingrid? Volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier woontips uit de vorige hometour van het Marrakech huis van Sanne:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu