Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Behang slaapkamer: werk met veel kleur - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  30 juli, 2020

  Behang slaapkamer: werk met veel kleur

  Dat behang echt iets toevoegt aan je interieur heb ik natuurlijk wel vaker verteld. Behang slaapkamer: ik HOU ervan en werk er regelmatig mee. Ik was dan ook helemaal in mijn nopjes toen ik het huis van Ingrid uit Haarlem zag, welke vol zit met prachtig behang. Voor in een van de slaapkamers werkte ze met kleurrijk behang.

  Je kunt ervoor kiezen om voor één accentmuur te gaan om te werken met behang slaapkamer. De andere muren kun je dan een kleur geven die weer terugkomt in het behang. Zo creëer je eenheid in een ruimte en matcht het goed met elkaar. Dat zie je goed in de logeerkamer van Ingrid; beide muren passen heel goed bij elkaar. Ze nam het kleurenpalet uit het behang als basis voor de rest van de kamer: de muur links kreeg een diepblauwe tint, het dekbedovertrek werd cognac, de sprei donkerblauw én ze werkte met gele accenten in de kussens en het lijsten boven het bed. Een mooi geheel met kleurrijk behang slaapkamer als inspiratiebron.

  Meer zien van dit kleurrijke behang slaapkamer en meer uit het stulpje van Ingrid?

  Goed nieuws, want de komende anderhalve week komen er nog meer woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Ingrid? Volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Ingrid:

  Bekijk hier woontips uit de vorige hometour van het Marrakech huis van Sanne:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu