Blij! Eindelijk weer een boom in mijn woonkamer

Een jaar lang voelde het best raar: geen bloesemboom in mijn woonkamer. En dat terwijl er in mijn vorige huis twee pronkten. Eentje naast mijn cognackleurige leren bank, eentje op de overloop op de bovenste verdieping. Mijn nieuwe droomhuis snakte naar een nieuwe boom. Alleen werd het dit keer geen bloesemboom…

Het duurde eventjes voordat er een nieuwe boom in mijn woonkamer kon. Door de verbouwing en een nieuwe visgraatvloer liep het inrichten flink uit. En dat terwijl een nieuwe boom perfect zou staan bij mijn 3,5 meter hoge plafond. Ik stond dan ook te springen toen René van Zomers Bloemen voor mijn deur stond met een nieuwe boom. Géén bloesem, wél een stunning lelieboom. Ik was op slag verliefd.

Blij! Eindelijk weer een boom in mijn woonkamer

Blij! Eindelijk weer een boom in mijn woonkamer

Kleurrijk geheel

Voor dit ontwerp koos René niet alleen lelies maar ook voor een cycas (klimplant). Zo wordt het roze extra roze, maar door het roze valt het groen nu ook meer op. De stam zelf is van een perenboom. Boven in de pot koos René voor cacaoboondoppen. Naast dat het ruikt naar chocolade, werkt het ook nog eens onkruidwerend (hoewel dat hiervoor natuurlijk niet nodig is, omdat de boom nep is). Katten houden er ook niet van en dat komt nu nét goed uit: katlief gaat niet op de pot liggen. Dat deed ze in het vorige huis namelijk wel toen er mos in de pot van mijn bloesemboom lag. Sterker nog: ze kijkt niet om naar de boom.

Blij! Eindelijk weer een boom in mijn woonkamer

Blij! Eindelijk weer een boom in mijn woonkamer

Ook met zo’n mooie boom pronken in huis?

Een soortgelijke boom (maar natuurlijk ook een bloesem of een andere kleurrijke boom) kun je laten maken door Zomers Bloemen. Ze hebben een zeer verleidelijke winkel in Rotterdam op de Van Oldenbarneveltstraat 11. Oh, en ze hebben ook een geweldige webshop. Ben heel benieuwd wat jullie van mijn nieuwe boom vinden… Wil je meer inspiratie voor je woonkamer bekijk ook zeker deze posts.

Blij! Eindelijk weer een boom in mijn woonkamer

Blij! Eindelijk weer een boom in mijn woonkamer

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie

20 reacties

Judith -

Waarvan ish et tijdschriftenrek?

Michelle -

Echt onzettend mooi! Hoe kan een sterfelijk iemand (aka iemand zonder connecties haha) aan een perenboomstam komen? :) zijn deze ergens te koop?

Kees -

Welke bank is dat?

interiorjunkie -

Van Fest Amsterdam, de Nolan!

Joyce -

Mooie boom! Aan wat voor prijs moet ik denken?

Samantha -

Heel leuk.. maar dat kleed!! Wauw! Waar is die van?

interiorjunkie -

Marcel Wanders voor Moooi via Devloerkledenwinkel.nl Mooi he? :)

Sam -

Wat een mooie bank! Mag ik vragen welk model dit is?

wam r -

het is dus gewoon een nep boom…

interiorjunkie -

Zo nep als wat!

Bo -

Ik vind de kleuren op de muur zo mooi! De grijstint is Cornforth white toch? Welke kleur wittint zit er op je plafond en de omlijsting etc?

interiorjunkie -

Klopt! Een hele mooie tint. Zo blij mee.

Groetjes,
Elisah

Britta -

Zo’n mooie boom, echte kunst! Ben vooral benieuwd waar je de pot vandaan hebt, die vind ik echt prachtig!

interiorjunkie -

Hey

Die is ook van Zomers Bloemen!

Groetjes,
Elisah

Lynn -

Mooie boom, past goed bij de inrichting en bij je huis. Mij lijkt zo’n mooie boom ook wel wat, ik ga de website eens bekijken!

Michiel -

Mooi, welke kleur grijs heb je op je muur?

interiorjunkie -

Hey Michiel

De kleur is Cornforth White van Farrow & Ball. Mooi he? :)

Groetjes,
Elisah

Joyce Jansen -

Prachtige boom, en je inrichting is sowieso om van de smullen, superleuke stijl heb je!
Mijn man wil nu dus ook zo een boom :)

Martine -

Ik moet oppassen dat ik mijn laptop niet onder kwijl……….zucht….
Wat prachtig maar ik sluit mij aan bij de crowdfundingactie van Aletta anders gaat het er niet van komen denk ik zo 😉

Aletta -

Wow! Zo’n boom zou prachtig staan in mijn yogastudio… moet alleen wel crowdfunding opstarten, ben ik bang 😉

Reageer ook