Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOSTCAMP

VLOG #33: paraderen langs de AMALFI kust - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 12-08-2022

  2 juli, 2017

  VLOG #33: paraderen langs de AMALFI kust

  Direct na mijn tripje met IKEA naar Zweden vloog ik naar Napels om samen met vriendinnetje Tess de Amalfi kust waaronder Sorrento, Positano en Capri te ontdekken. Tijdens mijn trip stuitte ik o.a op een gezellige vlooienmarkt, de meest kleurrijke huizen, peperdure woonwinkels en een stunning restaurant in een citroenboomgaard.


  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.
  Vorige video’s:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu