Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Niet meer weg te denken: de bakstenen muur - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  Niet meer weg te denken: de bakstenen muur

  Goeie woonkamer inspiratie blijft natuurlijk een bakstenen muur. En dan niet eentje die je zelf met stenen hebt gemaakt (kan natuurlijk ook héél mooi zijn uiteraard) maar eentje die gewoon tevoorschijn kwam tijdens het breken. Dat zijn de mooiste muurtjes. Deze bakstenen muur spotte ik in het huis van Bettina. Verliefd!

  Dat ik wild word van een bakstenen muur in huis weten jullie natuurlijk allemaal. In mijn droomkeuken pronken twee mooie bakstenen muurtjes, die met wat enige moeite tevoorschijn kwamen na wat uurtjes breken. O zo mooi. Maar ook spotte ik dé bakstenen muur eerder tijdens hometours, zoals de meest recente bij Jeroen en zijn gezin in Overveen. Bij woonwinkel Loft in Zwolle ontdekte ik er eentje op de bovenverdieping en in de hometour bij Jarno en Lotte van jaaaaaren geleden spotte ik de bakstenen muur 2.0, want OVERAL in huis. Ja, ik heb dus een zwak voor bakstenen muren.

  Bettina koos er ook voor om de bakstenen muur in de eethoek tevoorschijn te halen. Sterker nog: het was haar verjaardagscadeau. Bettina: “Eerst was alles netjes gestuct, maar toen kreeg ik een klusser voor mijn verjaardag cadeau die deze bakstenen muur tevoorschijn haalde. Het maakte de eethoek een stuk knusser.”

  Niet meer weg te denken: de bakstenen muur Niet meer weg te denken: de bakstenen muur

  Meer zien van deze bakstenen muur en meer uit het huis van Bettina?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want morgen komt er nog één woontip uit dit huis online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video, die vrijdag live gaat. Wil je nog meer van Bettina zien, volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier de woontip van gisteren uit het huis van Bettina:

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour bij Jeroen en zijn gezin in Overveen.

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Eén reactie op “Niet meer weg te denken: de bakstenen muur”

  1. Rick schreef:

   Zo mooi! Hoe slordiger de muur, hoe beter :-p

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu