Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Verleidelijk: (woon)winkel Loft in Zwolle - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 09-12-2023

  27 augustus, 2018

  Verleidelijk: (woon)winkel Loft in Zwolle

  Dat ik een hele week in Zwolle was, is je zeker niet ontgaan. Na Moonloft, Moonloft Baby en Pistache hopte ik ook binnen bij Loft in Zwolle. Deze woonwinkel zit bomvol moois voor in huis. Het pand waar het in zit, mag er ook zeker wezen. Iets met een bakstenen muurtje…

  Loft noemt zichzelf een klein warenhuis en dat is het ook zeker. En meteen eentje waar je ontzettend tot rust komt door de neutrale tinten en het hoge pand met vliering en een geweldige zolderverdieping (met die bakstenen muur, dus).  Loft in Zwolle heeft veel pareltjes voor in je huis: van de vrolijke Seletti aaplampjes, bijzondere ansichtkaarten en prints van My Deer Art Shop (die weer in Haarlem zit) tot aan elementenbanken, vloerkleden, krijtverf en raambekleding. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen nood, want bij Loft kun je ook terecht voor interieuradvies.

  Verleidelijk: (woon)winkel Loft in Zwolle

  Verleidelijk: (woon)winkel Loft in Zwolle Verleidelijk: (woon)winkel Loft in Zwolle Verleidelijk: (woon)winkel Loft in Zwolle Verleidelijk: (woon)winkel Loft in Zwolle

  Ook voor je kledingkast

  In een warenhuis heb je natuurlijk veel meer dan alleen woonspullen. Bij Loft in Zwolle shop je dus ook (baby)kleding, tassen en sieraden (zo scoorde ik een gouden armbandje met een maantje en een ster). Eigenlijk wilde ik niet meer weg. In het filiaal in Arnhem hoef je ook zeker niet weg, want erboven zit het Loft Hotel bestaande uit twee geweldige appartementen. Ook iets voor in Zwolle, please!

  Verleidelijk: (woon)winkel Loft in Zwolle

  Ook naar Loft in Zwolle?

  Loft in Zwolle vind je op het Koningsplein 11. Toch naar een andere stad om te winkelen? Loft zit ook in Apeldoorn en Arnhem. Bij deze laatste zit dan ook meteen het Loft Hotel boven. Ideaal voor een stedentripje, dus.

  Zwolle heeft nog veel meer winkels om je vingers bij af te likken. Deze bekijk je hieronder. Nog meer zien van mijn bezoekje aan Loft in Zwolle? In mijn Zwolle vlog vind je alle hotspots op een rij (ook kringloopwinkels!).

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu