Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Leuke trap inspiratie: trapbekleding van restjes tapijt - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  16 oktober, 2018

  Leuke trap inspiratie: trapbekleding van restjes tapijt

  Hoezo kun je tapijt niet gebruiken als trapbekleding? In het huis van Bettina van Citymom ontdekte ik wel hele leuke trapbekleding. Wat bleek: deze liet Bettina maken van overgebleven stukken vloerkleed. Benieuwd wat jij van deze trap inspiratie vindt. Is het wat, of niet?

  Ik deed precies hetzelfde in mijn eigen huis. Toch raadden veel mensen mij af om tapijt als trapbekleding te kiezen: het blijkt toch net even wat gladder te zijn dan gewone trapbekleding. Maar tot op de dag van vandaag (even afkloppen) heb ik er geen last van gehad gelukkig.

  En zo dus ook Bettina met haar trap inspiratie (FYI: de complete hometour komt vrijdag online).  Ze had nog een stuk tapijt over en vond het zonde om het weg te gooien. “We sneden uit het overgebleven stuk tapijt een loper uit en zie hier: onze eigen unieke trapbekleding.” Best wel een geniale, oplossing toch? Waar de messing traproede vandaan komt? Bettina: “Die nam degene die de loper voor ons maakte mee, geen idee waar hij vandaan komt, maar volgens mij is hij wel oud.”

  Leuke trap inspiratie: trapbekleding van restjes tapijt

  Leuke trap inspiratie: trapbekleding van restjes vloerkleed

  Meer zien van deze trap inspiratie en meer uit het huis van Bettina?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog veel meer woontips uit dit huis online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video, die vrijdag live gaat. Wil je nog meer van Bettina zien, volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier de woontip van gisteren uit het huis van Bettina:

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour bij Jeroen en zijn gezin in Overveen.

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Eén reactie op “Leuke trap inspiratie: trapbekleding van restjes tapijt”

  1. Emma schreef:

   Wat een leuk idee om oude vloerbedekking te kiezen als trapbekleding. Wij willen onze trap graag renoveren. Ons huis is wat ouder en we hebben veel ruimtes al opgeknapt, maar de trap nog niet. We willen misschien een traploper laten leggen, zodat de trap lekker zacht is aan de voeten. Ik zal eens kijken of wij nog vloerbedekking of tapijt over hebben dat we kunnen gebruiken. Bedankt voor de tip!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu