Leuke trap inspiratie: trapbekleding van restjes tapijt

Hoezo kun je tapijt niet gebruiken als trapbekleding? In het huis van Bettina van Citymom ontdekte ik wel hele leuke trapbekleding. Wat bleek: deze liet Bettina maken van overgebleven stukken vloerkleed. Benieuwd wat jij van deze trap inspiratie vindt. Is het wat, of niet?

Ik deed precies hetzelfde in mijn eigen huis. Toch raadden veel mensen mij af om tapijt als trapbekleding te kiezen: het blijkt toch net even wat gladder te zijn dan gewone trapbekleding. Maar tot op de dag van vandaag (even afkloppen) heb ik er geen last van gehad gelukkig.

En zo dus ook Bettina met haar trap inspiratie (FYI: de complete hometour komt vrijdag online).  Ze had nog een stuk tapijt over en vond het zonde om het weg te gooien. “We sneden uit het overgebleven stuk tapijt een loper uit en zie hier: onze eigen unieke trapbekleding.” Best wel een geniale, oplossing toch? Waar de messing traproede vandaan komt? Bettina: “Die nam degene die de loper voor ons maakte mee, geen idee waar hij vandaan komt, maar volgens mij is hij wel oud.”

Leuke trap inspiratie: trapbekleding van restjes tapijt

Leuke trap inspiratie: trapbekleding van restjes vloerkleed

Meer zien van deze trap inspiratie en meer uit het huis van Bettina?

Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog veel meer woontips uit dit huis online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video, die vrijdag live gaat. Wil je nog meer van Bettina zien, volg haar dan op Instagram

Bekijk hier de woontip van gisteren uit het huis van Bettina:

Bekijk hier de woontips van de vorige hometour bij Jeroen en zijn gezin in Overveen.

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

Reageer ook