Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Muur inspiratie nodig? Ga eens voor Marrakech verf - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  14 februari, 2018

  Muur inspiratie nodig? Ga eens voor Marrakech verf

  Wat blijft het fijn om binnen te kijken bij anderen. Bij iedere nieuwe huizentour ga ik weer vol ideeën naar huis. Zo ook na het fotograferen van het stulpje van Yvonne Kwakkel. Gisteren kon je al een woontip uit haar huis vinden op mijn blog. Vandaag licht ik graag haar muur inspiratie uit.

  Wat mij direct opviel toen ik binnen stapte in de kamer van dochtertje Caitlin was de muur inspiratie, namelijk een hele bijzondere muur. Het gaf me het gevoel alsof ik ergens in een riad in Marrakech was, ondanks dat de rest van de kamer heerlijk industrieel is. Mijn gevoel bleek niet zomaar ergens vandaan te komen; op de muur heeft Yvonne namelijk gewerkt met Marrakech verf. Wat blijkt: geweldige muur inspiratie.

  ‘Uhm.. Marrakech verf’, hoor ik je wellicht denken. Dat is verf wat net even anders is dan normale verf: Marrakech verf breng je namelijk niet aan met een kwast maar met een spatel. Je begint met één laag en veegt dat uit over de wand. Dat laat je dan drogen en ondertussen maak je de spatel weer schoon. Als de verf droog is, dan breng je een volgende laag aan en juist deze extra laag zorgt ervoor dat de eerste laag wat donkerder naar voren komt zodat het effect nog speelser wordt.

  Muur inspiratie nodig? Ga eens voor Marrakech verf Muur inspiratie nodig? Ga eens voor Marrakech verf

  ‘Maarre, is dat dan niet heel erg moeilijk’, hoor ik je weer denken. Niet dus! Yvonne liet me ook nog even weten dat haar dochtertje gewoon mee heeft geholpen. Ik vind dit hele leuke muur inspiratie. Hier zie je het in de kinderkamer, maar het is net zo mooi voor als woonkamer inspiratie. Hopelijk jullie ook.

  Nog meer muurinspiratie zien uit het huis van Yvonne?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want morgen vind je nog meer wooninspiratie uit het huis van Doortje met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Yvonne zien, volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hieronder de wooninspiratie van gisteren:

  Bekijk hier de wooninspiratie uit de vorige huizentour:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu