Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hoe leuk is deze wooninspiratie: maak industriele salontafeltjes - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  15 februari, 2018

  Hoe leuk is deze wooninspiratie: maak industriele salontafeltjes

  Het huis van instagrammer Yvonne Kwakkel zit vol wooninspiratie! Na de twee woontips van gisteren en eergisteren staat vandaag de laatste wooninspiratie centraal: deze leuke industriële salontafeltjes. Wat een feest; ze maakte ze namelijk zelf. En dat bleek makkelijker dan je denkt..

  Wat blijkt? Yvonne ging naar de houthandelaar om hout te kopen voor op de muur en stuitte ineens op twee oude metalen schagen. Daar wist zij wel raad mee. Ze was immers toch al bij een houthandel, dus liet meteen wat steigerhouten plankjes op maat maken. Vervolgens bevestigde ze de schagen eronder et voila: twee salontafeltjes in een handomdraai. Het leuke van dit ontwerp is dat de kleine salontafel iets lager is dan de grote, zodat ze, als ze iets meer ruimte nodig heeft, de kleine gewoon onder de grote kan schuiven. Heeft ze bezoek, dan pakt ze het kleine salontafeltje er gewoon weer bij. Slim omgaan met de ruimte, dus. Je kunt ervoor kiezen om het hout onbewerkt te laten, maar je kan het natuurlijk ook gewoon een mooie laagje lak geven. Wat jij wilt. Extra leuk: bij de grote tafel bevestigde Yvonne een extra plank, handig voor bijvoorbeeld tijdschriften. Superleuke wooninspiratie, toch?

  Hoe leuk is deze wooninspiratie: maak industriele salontafeltjes

  Hoe leuk is deze wooninspiratie: maak industriele salontafeltjes

   

  Nog meer wooninspiratie zien uit het huis van Yvonne?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want morgen staat de volledige huizentour online, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Yvonne zien, volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hieronder nog meer wooninspiratie uit het huis van Yvonne:

  Bekijk hier de wooninspiratie uit de vorige huizentour:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu