Wooninspiratie nodig? Geef je kastje een likje okergele verf

Vintage in huis geeft je huis meer karakter. Hoe leuk is het om te bedenken dat die ene vintage kast meerdere eigenaren heeft gehad. Misschien was dat vintage kastje ooit wel knalgroen! Of wellicht was hij altijd gewoon bruin. Ben je ‘m zat, maar kun je het niet weg doen? Geef je kastje dan een likje verf voor extra wooninspiratie

Toen ik bij Doortje naar binnen liep, viel me al meteen iets in haar woonkamer op, namelijk de knalgele vintage kast bij haar eethoek. Door het verfrissende kleurtje was hij niet te missen. Ik was op slag verliefd. Ze vertelde me dat ze dit vintage kastje online vond voor €100, maar dat ze hem zelf een likje verf gaf omdat ze dat mooier vond staan in haar woonkamer. En zo geschiedde en toverde ze haar oude kastje om tot iets moois. Zo zie je maar weer dat je een oud meubelstuk nieuw leven inblaast met een nieuw, kek kleurtje, zoals knalgeel. Maar bij Doortje begon het alweer te kriebelen: roze zou ook zeker mooi staan, helemaal bij die donkergrijze muur. Mooie wooninspiratie, toch?

Wooninspiratie nodig? Geef je kastje een likje okergele verf

Meer wooninspiratie zien uit het huis van Doortje?

Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer wooninspiratie uit het huis van Doortje met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Doortje zien, volg haar dan op Instagram.

Bekijk hier de wooninspiratie van gisteren:

Bekijk ook deze wooninspiratie uit de vorige binnenkijker:

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

Reageer ook