Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Muur inspiratie: een muur vol kunst voor een prikkie - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  8 februari, 2018

  Muur inspiratie: een muur vol kunst voor een prikkie

  We zien het vaak genoeg: prachtige kunstwerken in huis. De één maakt ze zelf, de ander spaart er jaren voor, weer een ander erft een mooi kunststuk én sommigen gaan voor de kunstuitleen. Maar er is uiteraard nog een manier om kunst aan de muur te krijgen. Voor een prikkie nog wel! Bekijk hier Doortje’s muur inspiratie

  Ik vind het o zo mooi om iets aan de muur te zien, zowel in mijn eigen huis als bij anderen. Een huis kan nog zo klein zijn: aan de muur is altijd wel plek. Zo ben ik zelf nog aan het bedenken wat ik aan de muur boven mijn bank hang (ik ben nog steeds in dubio: fotokunst, meerdere lijsten bij elkaar of toch een wandkleed?!). De één koopt een kunststuk voor het leven, weer een ander wisselt regelmatig. En juist voor degene die regelmatig iets anders aan de muur wilt, is de muur inspiratie van Doortje ideaal. Zij googlede namelijk naar mooie kunst, keek of er ook grotere afbeeldingen van waren en liet dat online afdrukken. Et voila: haar eigen kunst voor een prikkie.

  Muur inspiratie: een muur vol kunst voor een prikkie

  Meer muur inspiratie zien uit het huis van Doortje?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want morgen vind je nog één woontip uit het huis van Doortje met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Doortje zien, volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier de wooninspiratie van gisteren:

  Bekijk ook deze woontips uit de vorige binnenkijker:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu