Geometrische vormen in je interieur

Wiskunde was nog nooit zo leuk. De geometrische vormen zijn veelvuldig terug te zien in de woontrends van 2018. Deze vormen worden gekenmerkt door de strakke lijnen en vormen. Ze geven jouw interieur een moderne touch. Ook geven ze genoeg woonkamer inspiratie. Kijk maar mee…

Accessoires, posters en zelfs lampen zijn te verkrijgen in dit geometrische design. De geometrie geeft je interieur makkelijk en snel een nieuwe look.

Geometrische vormen - poster - Scandinaviandesigncenter

De kleurrijke, geometrische poster van Paper Collective is een grafisch ontwerp van designstudio Wrong Studio. Budgetproof en makkelijk op te hangen in huis. Mooi is ‘ie he?

Geometrische vormen - boekenkast

Een standaard boekenkast is zo saai. Deze houten honingraat boekenkast daarentegen is een echte blikvanger. Je zult het niet verwachten maar de boekenkast is makkelijk in elkaar te zetten. Stijl ‘m met boeken, kleine plantjes en persoonlijke accessoires. Deze boekenkast vind je bij Crowdyhouse.

Geometrische vormen - vloerkleed

Een handgesneden geometrisch ontwerp, gemaakt van puur wol. Dit Toki-tapijt is de perfecte keus als je op zoek bent naar kleur en een mooi patroon in huis. Altijd leuk, hij is budgetproof.

Geometrische vormen - dienblad

Een dienblad/tafel van Notre Monde is zeer uniek. Stoer en romantisch tegelijk. Koop het dienblad los of met het zwart, stoere onderstel. Het dienblad is met de hand gemaakt en dat maakt ieder exemplaar uniek.

Geometrische vormen - lamp

De geometrische lamp van Hart & Ruyt worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in Nederland. Deze Yaz lamp is eigenzinnig, brutaal en ontzettend charmant in huis. Style hem boven de eettafel of in de hal.

Geometrische vormen - sierkussen

Blaas een frisse wind door je huidige interieur met dit hippe sierkussen. De trendy kleuren en geometrische patronen laten jouw bank stralen. Ik vond dit sierkussen bij Woonexpress.

 

Zelf ook geometrische vormen in huis? Ik ben heel benieuwd hoe jij het stylet.

Beeld header: Pixers

1 reactie

Eline -

Wat een prachtige woonkamer ideeën vind je terug hier! Ik ben vooral fan van de lampen.

Eline van Sukhi.nl

Reageer ook