Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Oesters als ongewone woonaccessoires: pimp ze met bladgoud en lijst ze in - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-03-2024

  16 augustus, 2021

  Oesters als ongewone woonaccessoires: pimp ze met bladgoud en lijst ze in

  Dat je niet alleen posters, foto’s en schilderijen hoeft in te lijsten, kon je eerder al lezen op mijn blog toen ik je het Aziatische beeldje liet zien dat interieurontwerper Klaas inlijstte. Want waarom zou je ook sommige accessoires niet inlijsten? Het kan ook zonder glas ervoor. Instagrammer Graciéla deed iets leuks met de oesterschelpen die haar man meenam van Terschelling en pakte naast een lijst meteen het bladgoud erbij.

  Haar man was op vakantie met vrienden op Terschelling om onder andere mossels te vangen en op te eten. Als souvenir nam hij voor haar een stel mosselschelpen mee. Nu kun je er van alles mee doen: van stallen in een glazen doos of onder een stolp bijvoorbeeld. Maar net zo bijzonder is het om de oesterschelpen in te lijsten. Voordat ze dat deed, verfde ze de randen met gouden verf, erna deed ze er bladgoud op en lijmde het in de lijst, zodat het echte eyecatchers werden en nog beter met het gouden lijstje matchten. Ik vind dit zo’n ontzettend leuk idee. Je hoeft dit niet per sé met mosselschelpen te doen. Ook oesters en Sint Jacobsschelpen zijn een tip. Heel benieuwd of je net zo enthousiast als ik bent en ook als een malle op zoek gaat naar oesters nu.

  Mossels als ongewone woonaccessoires: spuit ze goud en lijst ze in
  Mossels als ongewone woonaccessoires: spuit ze goud en lijst ze in

  Meer zien van deze oesterschelpen en meer uit het huis van Graciéla?

  Goed nieuws, want de komende week komt er nog één woontip online uit Graciéla’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Graciéla? Volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier eerdere woontips uit het huis van Graciéla:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour in het pastel interieur van Mandy uit Leiden:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu