Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

De video van mijn XXL tuin make-over deel 2 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  01-07-2022

  13 augustus, 2021

  De video van mijn XXL tuin make-over deel 2

  De tuin is af! Smaakte de fotoshoot van onze XXL tuin make-over deel 2 naar meer? Bekijk dan hier de video tour, waarin ik meer vertel over onze eclectische stadstuin, welke geïnspireerd is op zonnige oorden. In de video neem ik je mee naar elk hoekje en vertel hoe ik op het idee kwam om er een echt vakantiegevoel aan te hangen. Van eten aan een marmeren tuintafel en loungen in tropische sferen tot aan koffie drinken bij de sinaasappelboom en einde dag chillen op een Frans parkbankje…

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 

  Meer video’s vol wooninspiratie

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu