Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn woonfavorieten: luxe lampen en luipaard vloerkleed - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  25 november, 2018

  Mijn woonfavorieten: luxe lampen en luipaard vloerkleed

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik onder meer van luxe lampen,  een fluwelen bank, een luipaard vloerkleed én een bink van een waterkoker…

  Waterkoker voor hipsters

  Mijn woonfavorieten: luxe lampen en luipaard vloerkleed

  De bink onder de waterkokers is natuurlijk Ketelbinkie! Was hij er eerst in alleen in een wit jasje, thank God bestaat ‘ie nu ook in het zwart. Dat vind ik mooier matchen bij mijn gitzwarte keuken. Deze hippe waterkoker is ontworpen door Tim Braams van de TU Delft die in 2012 de ontwerpwedstrijd van HEMA won. Heeft ‘ie goed gedaan, die Tim.

  Knapperd onder de luxe lampen

  Mijn woonfavorieten: luxe lampen en luipaard vloerkleed

  Wat is ‘ie leuk, he? Deze tafellamp doet het goed op een bijzettafeltje naast je bank, maar als nachtlampje kan hij ook door. De lichtbron kun je zelf uitzoeken, maar ik vind zo’n vintage-like lamp erin het allermooist. Hij lijkt paars, maar hij blijkt dus gewoon grijs te zijn. Details…

  Zoete stoel

  Mijn woonfavorieten: luxe lampen en luipaard vloerkleed

  Nog zo’n beauty is deze zachtroze eetkamerstoel die ook best door kan gaan als bureaustoel (ik bedoel: werk jij thuis in een ergonomisch verantwoorde stoel? Ikke niet…). De kuip is van kunststof en de pootjes van hout. Likje verf op de pootjes? Kan zeker, maakt ‘m wellicht nog leuker.

  Diamant lamp

  Mijn woonfavorieten: luxe lampen en luipaard vloerkleed

  Een huis kan niet genoeg luxe lampen hebben, toch? Er is altijd wel een hoekje waar een mooi exemplaar kan staan. Deze lamp is lekker chic door de voet die lijkt op een diamant. Maar de blauwe kap is ook stunning. Stal de lamp op een side table in de hal of op de schoorsteenmantel. Maar op mijn bureau zal hij ook zeker niet misstaan.

  Kittig kleedje

  Mijn woonfavorieten: luxe lampen en luipaard vloerkleed

  Ken je dit vloerkleedje uit de hometour bij Annebet? Ik vind ‘m zo leuk, dus hij mag deze week niet ontbreken in mijn favorietenlijstje. Naast een luipaard/panter bestaat er ook een zebra. Hij is eigenlijk bedoeld voor in een kinderkamer, maar elders in huis mag hij ook best liggen hoor.

  Design in een roze jasje

  Mijn woonfavorieten: luxe lampen en luipaard vloerkleed

  Ik had er tijden eentje in een doos op zolder staan, gekregen van mijn schoonouders, want ooit hing deze bij hun. Ook al zeg ik een paar alinea’s hierboven dat een huis niet genoeg lampen kan hebben. Nou, bij ons thuis kan er écht geen hanglamp meer bij. We konden geen enkele ruimte vinden waar deze lamp mooi uit kwam, dus gaven we ‘m aan mijn schoonzusje. Deze versie van Louis Poulsen komt in een roze jasje. Ook een mooierd, toch?

  Oud versus nieuw

  Mijn woonfavorieten: luxe lampen en luipaard vloerkleed

  Een tweezitsbank in een fluwelen stof mét gecaptionneerde knopen en houten pootjes doet me meteen denken aan vroeger. Deze is modern in een oud jasje en van dezelfde versie bestaat ook een fauteuil. De donkerblauwe kleur matcht mooi met zachtroze kussentjes én – juist ja – die roze lamp van net.

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu