Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn woonfavorieten: fluwelen bed en kittige theedoek - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  18 november, 2018

  Mijn woonfavorieten: fluwelen bed en kittige theedoek

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik van een zeeblauwe fluwelen bed, kittige theedoek, zoete ontbijtbordjes én pootjes voor je… televisie!

  Bank vol kussens

  Mijn woonfavorieten: fluwelen bed en kittige theedoek

  Het leuke van het najaar? Ongegeneerd bankhangen! Ik heb alweer wat favoriete series ontdekt en moet eerlijk bekennen dat ik dat cocoonen best fijn vind. Een bank is niet compleet zonder een stel kussens. Deze komt in een glimmend jasje, heeft een roestbruine tint en bevat een mix van katoen en fluweel. Hij meet 30 x 50 cm en als je niet zo van deze warme tint houdt, is ‘ie er ook in het beige-zilver-goud. Smullen!

  Kittig stoeltje

  Mijn woonfavorieten: fluwelen bed en kittige theedoek

  Als tiener had ik een panterkamer; ALLES was panter, zelfs de gordijnen die mams liet maken bij Wehkamp: via de catalogus koos ik een kittig printje en mams belde de klantenservice om hier gordijnen van te laten maken. Wat er ook in stond, was een panterstoel die ik destijds kocht bij Leen Bakker. Paps wilde ‘m wel even langsbrengen met de vrachtwagen (FYI: hij werkte destijds als testchauffeur bij Scania). Kwam ‘ie aanzetten in een enorme vrachtwagen mét die panterstoel op de aanhanger. De hele straat was in rep en roer. De desbetreffende stoel staat nu bij mijn ouders op zolder; poeslief Flowie zit er vaak nog op. Deze vond ik online en wat is deze fauteuil leuk. Zal ik dan toch…

  Televisie op pootjes

  Mijn woonfavorieten: fluwelen bed en kittige theedoek

  Ken je die hippe televisie van Samsung op pootjes? Het ding kost alleen wel wat. Het leuke van deze is dat niet de televisie, maar de pootjes te koop zijn. Hierop kun je namelijk je huidige televisie (let wel: tot een bepaalde maat televisie kan hierop) op monteren. Geniaal.

  Fluwelen bed

  Mijn woonfavorieten: fluwelen bed en kittige theedoek

  Dit fluwelen bed doet me meteen denken aan De Kleine Zeemeermin. Dat komt niet alleen door de schelpenvorm als hoofdbord, maar ook door de zeeblauwe kleur. Hij is van fluweel dus extra zacht én je kunt in het bed ook spullen opbergen. Best een heftig kleurtje, stof en model voor velen, maar mijn hart gaat van dit fluwelen bed sneller van kloppen. Wat zal dit fluwelen bed gaaf staan bij mijn donkerblauwe muur in de slaapkamer. Ik ga nog even verder dromen…

  Pret met afdrogen

  Mijn woonfavorieten: fluwelen bed en kittige theedoek

  Ook al heb ik een vaatwasser (en beloofde de fabrikant mij dat alles er gortdroog uit komt) toch moet ik er nog regelmatig de theedoek bij pakken. Maar dat is zeker niet erg als het met zo eentje gaat mét panterprint en gemaakt van eco katoen. Doet me ook meteen weer denken aan mijn late honeymoon naar Namibie. Zucht…

  Retro letter

  Mijn woonfavorieten: fluwelen bed en kittige theedoek

  De welbekende lichtletter van HEMA kennen we natuurlijk allemaal, maar deze had ik nog niet eerder gezien. Deze lichtletter meet 20 x 4,5 cm en komt in een retro jasje, wat ‘m voor mij extra verleidelijk maakt. Alsof hij zo van een of ander gebouw komt. Prijsje is ook fijn; €10!!! Kijk, die kan dus gewoon in de schoen, toch?

  Goeiemorgen zeg…

  Mijn woonfavorieten: fluwelen bed en kittige theedoek

  Hoe leuk zijn deze ontbijtbordjes? Zo begin je pas echt goed je dag (als je bijvoorbeeld uit dat fluwelen bed stapt!). Het mooist zijn ze met versgebakken croissantjes met vijgenjam en een dotje roomboter. Deze collectie heet dan ook niet voor niets ‘Happy’.

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu