Leuk voor je slaapkamer: een roestbruine kleur op je muur

Ik ben voor gekleurde muren in huis! Wat is een huis namelijk zonder een kek kleurtje op de muur? In mijn vorige huis was alles wit, maar in mijn Haarlemse droomhuis ging ik helemaal los. Tijdens de hometour bij Karen ontdekte ik ook een hele mooie gekleurde muur in haar slaapkamer. Eentje in een roestbruin kleurtje…

Voorafgaand aan elke nieuwe hometour vind je een paar dagen ervoor enkele woontips uit het desbetreffende huis. Deze week is het de beurt aan Karen, bekend van fotografenduo Kee & Kee (FYI: dit duo fotografeerde mijn Toscaanse bruiloft) en waarvan twee weken geleden de hometour van haar partner in crime Kiki online stond.

Pimp je slaapkamer met een tikje roze-bruin

De slaapkamer van Karen zit voorin het pand, zodat er altijd lekker veel licht naar binnen valt. Dan vind ik een gekleurde muur extra leuk, omdat de zonlicht het nog meer opkrikt. Vooral zo’n zomerse roestbruine kleur staat hier mooi in Karen’s slaapkamer, ook omdat ze het combineert met warme materialen en kleuren, zoals de kussen met etnische print, het wollige plaid en de oranje besjes op de kast.

Leuk voor je slaapkamer: bubblegum kleurtje op je muur

Wat deze roestbruine kleur in de slaapkamer nog sprekender maakt is de wereldkaart op de muur. Doordat deze felblauw is wordt dat blauwe extra blauw en dat roestbruine extra roestbruin. Ze stylede haar slaapkamer af met messing  wandlampjes en een mooie rieten mand met plant erin (een must voor in de slaapkamer, want extra zuurstof dus voor een heerlijke nachtrust). Tja, je zult hier maar elke dag in wakker worden…

Nog meer zien van deze slaapkamer en meer uit het huis van Karen?

Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog drie woontips online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, die aanstaande vrijdag live gaat. Wil je nog meer van Karen en haar gezellige Amsterdamse appartement zien, volg haar dan op Instagram en vergeet ook niet die van Kee & Kee te volgen.

 

Bekijk hier de woontips van de vorige hometour bij Kiki van Kee & Kee week:

Beeld © Emma Peijnenburg/InteriorJunkie.com

 

 

3 reacties

Jasmijn -

Waaw die kleur! Hoe heet deze kleur en waar is het verkrijgbaar?

Ilse -

Ik ben ook benieuwd naar de kleur op de muur?

Denise -

Welke kleur precies zit er op je muur?

Reageer ook