Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Maak je eigen kunst in de slaapkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  7 maart, 2022

  Maak je eigen kunst in de slaapkamer

  Kunst in de slaapkamer hoeft niet eens veel te kosten. Naast ingelijste vakantiefoto’s en tekeningen van je kids kun je kunst natuurlijk ook zelf maken. Interieurstylist Tanja ging in de weer met een super simpele DIY om in een handomdraai haar eigen kunstzinnige wandje boven het bed te maken. Super easy kunst in de slaapkamer met groots effect!

  Kunst in de slaapkamer is bereikbaar. Dat laat deze DIY wel zien. In eerste instantie dacht ik dat het multiplex platen waren, maar niets is minder waar; Tanja kocht canvasdoeken bij Action in verschillende formaten en schilderde het in precies dezelfde tint als de muur. Haar kunst in de slaapkamer was dus zo gemaakt en kostte een prikkie. Wil je het iets spannender maken, dan kun je de doeken natuurlijk ook in een andere tint verven. Maar in Tanja’s geval krijg je een prachtig ton-su-ton effect. Mooie kunst in de slaapkamer, toch?

  Meer zien van deze kunst in de slaapkamer en meer?

  Goed nieuws, want de komende week komt er nog één woontip online uit Tanja’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Tanja? Volg haar dan op Instagram via Tanja’s Interieurlab.

  Eerdere woontips uit Tanja’s huis:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu