Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

O zo chic is een speelhoekje en-suite - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 10-12-2023

  9 maart, 2022

  O zo chic is een speelhoekje en-suite

  Niet iedereen is gezegend met een speelhoekje en-suite, maar interieurstylist Tanja wel. Zij maakte van een kamer en-suite, de mooiste van het hele huis, een ruimte waar haar zoontje Kas lekker kan spelen. En zeg nou zelf: daar word je toch stik jaloers van als je deze prachtige ruimte ziet?

  Wist je dat ons huis voorheen ook een speelhoekje en-suite had? Toen we de muur in de keuken doorbraken, verdween het hoekje zodat we een grote keuken kregen. Daar hebben we nog altijd geen spijt van, want zodoende werd onze keuken twee keer zo groot. Maar toch als ik het speelhoekje en-suite van Tanja zie, vind ik dat wel heel erg leuk om zelf te hebben.

  Een kamer en-suite is ideaal om te gebruiken als speelhoek, omdat je toch verbinding hebt met de woonkamer, maar beide ruimtes van elkaar afsluit door middel van de en-suite deuren. Dat laatste is vooral handig als je kleintje wat ouder is natuurlijk (helemaal voor tieners die deze speelhoek zeker inruilen voor een relaxhoek). Onmisbaar voor een speelplek: een bureau met twee stoelen (handig voor speelmaatjes) én een relaxplek om boekjes te lezen. Tanja deed dat laatste met een palletkussen en het hemeltje wat voorheen in de babykamer hing. Wat een heerlijk speelhoekje en-suite, toch?

  Meer zien van dit speelhoekje en-suite en meer uit het huis van Tanja?

  Goed nieuws, want vrijdag staat de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) online. Wil je nog meer weten over Tanja? Volg haar dan op Instagram via Tanja’s Interieurlab.

  Eerdere woontips uit Tanja’s huis:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu