Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Budget kunst: maak het zelf met wasknijpers of beertjes - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 15-04-2024

  14 augustus, 2023

  Budget kunst: maak het zelf met wasknijpers of beertjes

  Wie zegt dat je diep in de buidel moet tasten als het gaat om kunst kopen voor in huis? Ook voor degenen zonder ongelimiteerde portemonnee is kunst bereikbaarder dan je denkt. Budget kunst is net zo mooi, al dan niet mooier. Gewoon homemade…

  Tijdens het filmen en fotograferen van het compleet verbouwde Haarlemse huis van Leonie viel me een aantal kunstwerken direct op. Op de vraag waar dat beertjes kunstwerk vandaan kwam, antwoordde ze dat ze het helemaal zelf had bedacht én gemaakt. Budget kunst, dus! Ze sloeg een lading berenknuffeltjes in via Amazon in twee kleuren (lichtbruin en wit) en plakte ze met 1 secondelijm op de lijst. Die laatste haalde ze gewoon bij de kringloop. That’s it. Knuffelbare kunst in een handomdraai en meteen dé eyecatcher in de babykamer.

  Een verdieping deed ze hetzelfde trucje met wasknijpers. Ze kocht een lijst waar ze de glazen plaat uithaalde, verfde een stel wasknijpers in een felblauwe kleur en plakte ze op de achterwand. En zie hier: een betere binnenkomst van het washok kun je niet hebben. Uiteraard kun je budget kunst ook zelf maken van andere items, zoals een speelgoed autootje, een hamer, een Barbie pop, een schoen, een schaar, een bordje, kopje etc etc. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken. Dit vind ik echt een superleuke budget kunst tip. Wat jij?

  Meer zien van deze budget kunst en meer uit het huis van Leonie?

  Goed nieuws, want de komende week kont er nog één woontip online uit Leonie’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Leonie? Volg haar dan op Instagram via Lterveld.  

  Bekijk hier een andere woontip uit het huis van Leonie:

  Meer budget kunst inspiratie:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu