Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een kleurrijke keuken voor een prikkie - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  2 maart, 2022

  Een kleurrijke keuken voor een prikkie

  Eerder las je op mijn blog alles over keukenkastjes verven als budgetproof oplossing voor een ‘nieuwe’ keuken. Ideaal als je in een huurhuis woont (en het uiteraard mag van de verhuurder), maar ook als oplossing om je budget in te perken. Interieurstylist Tanja deed het met haar keuken door deze te verven in het burgundy. Hallo kleurrijke keuken voor een fractie van de prijs!

  Toen Tanja dit Utrechtse herenhuis voor het eerst zag, was het liefde op het eerste gezicht. Maar niet wat betreft de keuken; die was namelijk hoogglans wit. Omdat het hele huis moest worden ingericht en er een nieuwe warmtepomp in moest, was er weinig budget over om de keuken volledig aan te pakken. Als oplossing bedacht Tanja om zowel de keukenkastjes als het houten werkblad te verven, Als kers op de taart verving ze ook alle chromen greepjes voor matzwarte. Tanja ging voor de tint …..

  Ze tipt ook om de kastjes eerst goed te schuren en een laagje primer te gebruiken, voordat je aan de slag gaat met lakken. Als laatste stap doe je er een laagje vernis overheen als extra beschermlaag tegen afbladderen en barsten. En zie hier: alsof het een nieuwe kleurrijke keuken is.

  Meer zien van deze kleurrijke keuken en meer uit het huis van Tanja?

  Goed nieuws, want de komende anderhalve week komen er nog drie woontips online uit Tanja’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Tanja? Volg haar dan op Instagram via Tanja’s Interieurlab.

  Bekijk hier een eerder woontip uit het huis van Tanja:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu