Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hoe gaaf is deze commode hack?! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-06-2024

  DIY

  28 februari, 2022

  Hoe gaaf is deze commode hack?!

  Ik ben fan van hacks, zoals deze IKEA hack. En onlangs stuitte ik, tijdens het fotograferen van de nieuwste hometour, op deze commode hack. Bewoonster Tanja hackte deze commode in eerste instantie niet omdat er een kindje op komst was. Nee, deze commode hack pronkte eerder in haar walk-in closet!

  Als je goed kijkt, zie je dat dit geen echte commode is, maar een doodnormale ladekast. Toch wordt dit ikeaatje vaker gebruikt in de kinderkamer door de vele lades en de lengte; hier kun je namelijk genoeg op kwijt. Niet alleen in de kinderkamer, maar ook in je walk-in closet. Tanja bevestigde er steigerbuizen aan en bouwde de kast uit met een zelfgemaakt kledingrek. Handig, toch? Na de komst van zoontje Kas werd deze kledingkast-kledingrek ingeruild voor de kinderkamer en bleek de roede ideaal om lichtbolletjes aan te hangen. Maar je kunt natuurlijk zo’n commode hack ook gebruiken om knuffels aan de hangen, zoals een slingeraapje. Of een leuke mobiel. Keuzes, genoeg. Likje verf erop met mooie messing knopjes en klaar ben je.

  Meer zien van deze commode hack en meer uit het huis van Tanja?

  Goed nieuws, want de komende anderhalve week komen er nog drie woontips online uit Tanja’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Tanja? Volg haar dan op Instagram via Tanja’s Interieurlab.

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu