Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Loungen en winkelen in Deventer bij conceptstore PLEK - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  31 juli, 2018

  Loungen en winkelen in Deventer bij conceptstore PLEK

  Om nieuwe hotspots te ontdekken nam ik dit keer de trein naar het mooie Deventer. Ik stuitte hier vrij snel op conceptstore PLEK, een winkel waar je naast verleidelijke woonspullen en mooie mode ook terecht kan voor lekkere drankjes en zoete bites. Binnenkort winkelen in Deventer? Na deze post volgens mij wel…

  Op 700m2 kan je een hoop kwijt. In deze winkel vind je dan ook een grote mix aan merken zoals Wendy & Kids, Sproet & Sprout, Tiny Cottons en ANNA+NINA.

  Spullen waar je blij van wordt

  Door de verschillende merken die je in deze conceptstore vindt, shop je veel mooie spullen. Denk aan chesterfield banken, grote en kleine planten, vazen met een kek kleurtje, schattige kinderkleding én vintage typemachines.

  winkelen-in-deventer-1

  winkelen-in-deventer-2

  winkelen-in-deventer-4

  Plof neer tussen de kussens

  Mocht je nou klaar zijn met shoppen, loop dan even naar het achterste gedeelte van deze conceptstore. Hier kan je namelijk lekker onderuitzakken op pallets waar een hoop zachte kussens op liggen. Bestel gelijk wat fris en haal in de tussentijd wat inspiratie uit de posters die achter je hangen.

  Naast het feit dat het fijn toeven is op de pallets staan er ook verschillende kuipstoelen bij de bar. Als je hier zit, kan je goed je ogen laten glijden over de mooie accessoires die bij de bar staan. Denk aan koffiemachines, vintage koffers en een ouderwetse weegschaal. Oh ja, vergeet hier ook niet naar boven te kijken. Er hangen namelijk prachtige industriële lampen aan het plafond.

  winkelen-in-deventer-19

  winkelen-in-deventer-20

  winkelen-in-deventer-21

  winkelen-in-deventer-17

  winkelen-in-deventer-13

  Kleine merken

  Niet alle merken die je in deze conceptstore spot zijn bekend. Dit komt omdat er hier veel verschillende kleine ondernemers hun spullen stallen. Hierdoor is de kans dus groter dat je iets koopt wat de massa niet heeft. Dat maakt winkelen in Deventer nog leuker.

  winkelen-in-deventer-10

  winkelen-in-deventer-11

  winkelen-in-deventer-9

  Binnenkort winkelen in Deventer?

  Loop hier dan zeker even binnen.  Plek vind je trouwens in Engestraat 15-17. Naast winkelen in Deventer zijn deze steden ook leuk om een kijkje te nemen:

  Tekst: Lisa Post
  Fotografie:  Lisa Post

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu