9x cognac leren banken

Als jazz een meubel was, was het een cognackleurige bank.

We hebben dit weekend (leve Marktplaats) eindelijk de door mij zo felbegeerde cognackleurige leren bank en twee loveseats gekocht. Cognackleurig leer heeft iets elegants en tegelijkertijd nonchalants. Er hadden veel mensen gereageerd op de advertentie, maar ik was gelukkig de eerste.

En nu ben ik dus óp mijn – enorme! – bank aan het dagdromen. Over hoe je een en ander zo mooi mogelijk kunt stylen. Maar ach, waarom zou ik iets stylen; deze foto’s bewijzen wel dat dat niet eens nodig is. Dit meubel doet al het werk zelf al…

Maaike schreef eerder over:

Maaike
Maaike Helmer (35) werkt als journalist, copywriter en ontwikkelt content en concepten voor diverse grote merken. Woontechnisch streeft ze naar iets dat het midden houdt tussen een New Yorkse loft met vintage spullen (Eames! Jieldé!) en een zen-oord (wit, wit, wit…). En dan behangen met werk van up-and-coming kunstenaars. Maaike struint graag door obscure tweedehands winkeltjes, op zoek naar dat ene warme omakleed van maar €3 of de ideale boekenkist. Over een jaar of tien hoopt ze helemaal ‘klaar’ te zijn met haar interieur. Al ben je natuurlijk nooit echt klaar, want wonen is altijd ‘work in progress’…

10 reacties

Melly -

Writing a blog means writing frequently and on a regular basis. We have trained our brain to look at things in terms of explanatory words when we do it so often. Thus the more words you end up using that you probably wod;8n&#u217lt have thought of before. And with photography, if you love it, you will become better with time. I think for both, it takes passion.Brenda

Els -

Hallo,

Wij zijn op zoek naar de zetel op de 9e foto (die met de hangende open haard). Heb je soms meer informatie voor ons waar we deze kunnen vinden?
Alvast bedankt!

Els en Bart

Jennie -

Haaii

Ben helemaal verliefd op de muur achter de bank van het 2e plaatje!!
Enig idee of dat ook met Behang te doen is?
Jij hebt er verstand van :-)

Groetjes

M en F -

Hey,
nou plaatje nummer 2 vinden wij ook heel mooi !!!!
Als wij je waren zouden we het gewoon DOEN.
kom op ,je durft het !!!

M en F -

oja, … En wij hebben er verstand van !

Kyra -

Ik hou van de kleur cognac, wil onze bank alleen niet in het leer maar in een stoffen uitvoering, vind ik veel huislijker bij mijn steigerhouten tafel!

Line Gevers -

Dit is het type bank wat ik mooi vind, zelf heb ik vorig jaar een vintage look leren bankstel gekocht, hier ben ik echt helemaal blij mee.

esmé -

Ik ben op zoek naar de bank op de tweede foto, de foto met als achtergrond de half zwarte muur. Enig idee waar deze te koop is?

Bianca Dorresteijn -

Beste,

Ik ben opzoek naar een cognac lederen bank maar hij moet wel lekker zitten. Nu zag ik op de site een bank uit Ninas appartement. Waar is die bank gekocht?

Hoop een reactie te ontvangen

interiorjunkie -

Hi Bianca

Heb je ook de link voor me?

Grtjs
Elisah

Reageer ook