Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Winkelen in Veenendaal @ Have A Nice Day - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  10 juni, 2018

  Winkelen in Veenendaal @ Have A Nice Day

  Binnenkort winkelen in Veenendaal? Hop dan even binnen bij woonwinkel Have A Nice Day.  Je vindt hier kleding en tassen maar voor leuke meubels en accessoires zit je hier ook goed. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ‘kletspot’ of een fles met ingrediënten voor een voetenbadje?

  In deze winkel shop je veel verschillende spulletjes. Zo vind je in het midden van de winkel een houten tafel waar verschillende accessoires op te vinden zijn. Als je naar boven kijkt zie je weer verschillende industriële lampen hangen en op de grond spot je een boel opbergmanden.

  Ouderwets kletsen

  De kletspot en kletskoeken zijn toch wel de highlights in deze winkel. De kletspot is een glazen pot waar verschillende briefjes in te vinden zijn. Ga met je vriendinnen of familie bij elkaar zitten, graai een briefje uit de pot en binnen no time heb je waarschijnlijk de grootste schik met elkaar. Wel je telefoon uitzetten, hé?

  Winkelen in Veenendaal @ Have A Nice Day Winkelen in Veenendaal @ Have A Nice Day Winkelen in Veenendaal @ Have A Nice Day Winkelen in Veenendaal @ Have A Nice Day

  Naast een kletspot vind je hier ook kletskoeken. Ze zijn natuurlijk lekker om van te smullen maar de verpakking van deze kletskoeken is ook erg mooi. Leuk om zo’n pakje cadeau te doen aan je vriend of vriendinnen.

  Olifantenpoep

  Naast koeken en kletspotten vind je hier nog meer bijzondere accessoires. Zo hangt er een poster die gemaakt is van olifantenpoep. Dit ruik je overigens niet. Maar dat je iets bijzonders aan je muur hebt hangen is wel duidelijk.

  Winkelen in Veenendaal @ Have A Nice Day Winkelen in Veenendaal @ Have A Nice Day Winkelen in Veenendaal @ Have A Nice Day

  Nog meer leuks

  Naast koeken en kletspotten vind je hier ook veel verzorgingsproducten van het merk Mijn Stijl. Deze producten staan op een mooie houten stellingkast. Verderop in de winkel vind je een lange bank waar je lekker op kan loungen en hierboven hangen verschillende kistjes waar je verleidelijke accessoires in spot. Denk aan kaarsen, vazen en planten.  Dat maakt winkelen in Veenendaal nog leuker.

  Winkelen in Veenendaal @ Have A Nice Day Winkelen in Veenendaal @ Have A Nice Day Winkelen in Veenendaal @ Have A Nice Day

  Voor de fashionista’s

  In deze winkel vind je ook verschillende leuke schoudertasjes van het merk Elvys van Laura Vlasbom. Deze tasjes kan je weer leuk combineren met de Cluse horloges in de winkel. Of je hier dus op zoek bent naar een nieuwe outfit of voor leuke spulletjes voor in je interieur, voor een van de twee slaag je vast.

  Winkelen in Veenendaal @ Have A Nice Day Winkelen in Veenendaal @ Have A Nice Day Winkelen in Veenendaal @ Have A Nice Day Winkelen in Veenendaal @ Have A Nice Day

  BINNENKORT WINKELEN IN VEENENDAAL?

  Nieuwsgierig geworden? Je vindt Have A Nice Day in

  Check ook eens Poespas in Veenendaal! Naast winkelen in Veenendaal zijn deze steden ook leuk om een kijkje te nemen:

  Tekst: Lisa Post
  Fotografie: Elise van den Arend

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu