Het is fijn lunchen in Veenendaal bij Lef!

Binnenkort lunchen in Veenendaal? Ga dan zeker even langs bij Lef! Bij deze lunchbar vind je verschillende smoothies en eet je lekkere tosti’s, salades en broodjes. Daarnaast is deze spot ook erg interior proof. Je waant je hier namelijk door een groen walhalla: overal spot je plantjes. De stoelen zijn trouwens ook fijn om op te toeven.

Van het interieur bij Lef! word je zeker blij. Aan de muur spot je een boel planten en de stoelen komen in kekke kleurtjes. Verderop staat een zitbank tegen de muur waar leuke kussens op liggen. Hierboven spot je weer grote prikborden waar verschillende kaarten op geprikt zijn. Inspirerend om je ogen over te laten glijden als je aan het eten bent.

lunchen-in-veenendaal-leff-14

lunchen-in-veenendaal-leff-15

lunchen-in-veenendaal-leff-5

lunchen-in-veenendaal-leff-6

Even gluren

De keuken bij Lef! is helemaal open.  Hierdoor heb je makkelijk contact met de mensen die er werken en kan je gluren door de verschillende vitrines waar een hoop zoetigheden in staan. Als je hier met vriendinnen heen gaat, is de high-tea zeker een aanrader. Je kan dan smullen van verschillende broodjes, sapjes, tosti’s en salades. En niet te vergeten zoetige lekkernijen. Loopt het water je al in de mond?

lunchen-in-veenendaal-leff-9

lunchen-in-veenendaal-leff-12

lunchen-in-veenendaal-leff-11

lunchen-in-veenendaal-leff-10

lunchen-in-veenendaal-leff-7

Vitamine-D

Op een zonnige dag is het hier ook goed toeven. Je kan hier in de zomer op het terras lekker luieren en voor de kids is er achterin de winkel een speelhoek. Kunnen zij zich prima vermaken als jij even buiten aan het bijbruinen bent.

Heb je geen tijd om hier uitgebreid te lunchen? Alles is hier to go. Daarnaast kan je eten en drinken ook laten bezorgen als je bijvoorbeeld een verjaardag hebt.

lunchen-in-veenendaal-leff-2

lunchen-in-veenendaal-leff-8

lunchen-in-veenendaal-leff-3

lunchen-in-veenendaal-leff-4

Binnenkort winkelen in Utrecht

Loop hier dan zeker even binnen. Zeker voor een vitamine-boost. Naast lunchen in Utrecht zijn deze steden ook leuk om een kijkje te nemen:

Tekst: Lisa Post
Fotografie: Elise van den Arend

1 reactie

LEF! -

Wat een superleuke blog! Dank je wel!

Reageer ook