Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Liefde voor een vintage look vloerkleed - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  Liefde voor een vintage look vloerkleed

  Dat ik gek ben op kleurrijke vloerkleden vertelde ik jullie eerder toen ik samen met Rozenkelim mijn werkplek pimpte met een rozenkelim én een vintage vloerkleed. Voor deze shoot ging ik in de weer in onze logeerkamer met een kleurrijk vintage look vloerkleed van Pip Studio. Zo mooi!

  Rozenkelim kennen jullie vast en zeker wel van de hometour die ik van het prachtige eeuwenoude huis van eigenaar Jeroen fotografeerde en filmde. Maar ook in (woon)bladen en op blogs vind je zijn collectie kleurrijke kleden terug. Natuurlijk heb je de welbekende handgeweven rozenkelims uit Moldavie, maar ook heeft hij berber kleden als de benu mguild en de beni ouarain uit Marokko in de collectie. Het mooie aan deze kleden is dat ze authentiek én uniek zijn , want handgemaakt door berberstammen uit het Atlasgebergte. Elk exemplaar is dus anders. Dan hoef ik je nog niet eens te vertellen hoe zacht de vloerkleden aan je voeten voelen…

  Liefde voor een vintage look vloerkleed Liefde voor een vintage look vloerkleed

  Stylen met een vintage look vloerkleed

  Naast bovenstaande pareltjes verkoopt Rozenkelim sinds kort ook vintage look vloerkleden in samenwerking met Pip Studio (dit merk kende ik voornamelijk van het kleurrijk servies). Ze lijken authentiek, maar zijn dat stiekem niet. Ideaal als je je zinnen hebt gezet op een vintage kleed, maar niet veel budget hebt. Deze vintage look vloerkleden lijken nét echt en komen in zomerse tinten. Heel mooi voor in je woonkamer of slaapkamer, maar in de baby/kinderkamer misstaat zo’n vintage look vloerkleed ook zeker niet.

  Het vloerkleed van Rozenkelim dat ik gebruikte voor deze shoot komt in de kleur Dark Blue en meet 275 x 185 cm, groot genoeg voor in onze logeerkamer. Vooral de zomerse blauwe tint doet het goed in deze ruimte vol zachte rozetinten en de spierwitte muren. Zo springt zowel het blauw als het roze er extra uit. Leuk om te weten: dit vintage look vloerkleed komt ook in de kleuren Khaki en Dark Green én er zitten ook nog matchende kussens in de collectie. Best verleidelijk, toch?

  Liefde voor een vintage look vloerkleed Liefde voor een vintage look vloerkleed

  Liefde voor een vintage look vloerkleed

  Net zoals ik helemaal verliefd?!

  Meer weten over de kleurrijke vloerkleden van Rozenkelim of wil je ook zo’n vintage look vloerkleed, check dan zeker even de website van Rozenkelim. Let wel: kiezen is moeilijk. Heel benieuwd wat jullie van mijn gestylede vintage look vloerkleed in de logeer vinden. Laat je het weer even weten?

  * Dit is een inspirerende samenwerking met Rozenkelim. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support. 

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu