Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: kleurrijk buitenkleed + opblaas ijsje - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  21 juli, 2019

  Woonfavorieten: kleurrijk buitenkleed + opblaas ijsje

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik onder andere van heel veel items voor buiten, zoals een opblaas ijsje, schommelstoel én een kleurrijk buitenkleed.

  Opblaasijsje

  Woonfavorieten: kleurrijk buitenkleed + opblaas ijsje

  Een bezoek aan het zwembad maak je pas echt compleet met een opblaas ijsje in de aanslag. Hoe leuk is deze? Ik liep vroeger altijd met mijn vader en zus richting het openluchtbad met een opblaaskrokodil. Of nou ja, dat deed mijn vader; zuslief en ik durfden niet met die enorme krokodil de straat over. Nee, pappa moest alles sjouwen (én opblazen, de arme man). Jarenlang heeft de opblaaskrokodil achter de deur in mijn ouders slaapkamer gestaan. Zo’n opblaasijsje had er zeker niet naast misstaan. Deze is 199 cm lang, dus lekker groot. En nog een voordeel ook: deze smelt niet!

  Buitenkleed

  Woonfavorieten: kleurrijk buitenkleed + opblaas ijsje

  Wie zegt dat een vloerkleed alleen voor binnen is? Welnee, tegenwoordig stallen we ook gewoon een kleed buiten! Dit kleurrijke buitenkleed is me toch mooi; hij komt met een print van een Perzisch tapijt in verschillende kekke kleurtjes. Deze is felroze, maar hij is er ook in het blauw, groen, bruin en nog vele andere tinten. Fijn ook: dit buitenkleed is voor buiten dus kan tegen een regenbui. Tja, daar hebben we er helaas genoeg van in de Nederlandse zomers…

  Vrolijke schommelstoel

  Woonfavorieten: kleurrijk buitenkleed + opblaas ijsje

  Zo’n schommelstoel als deze vraagt natuurlijk om een veranda. Daar pronkt ie namelijk het mooist. Maar ook als je er geen hebt, doet ‘ie het goed in je buitenruimte. De stoel komt in een roestrood-blauw jasje maar is er ook nog in het blauw-zwart en zwart-wit. Kies je favoriet.

  Hippe zitzak

  Woonfavorieten: kleurrijk buitenkleed + opblaas ijsje

  Wat ook heerlijk toeft is deze zitzak. Hij komt met een print van terrazzo en een zoete zachtblauwe tint. Vind je het printje niet zo leuk, dan is hij er ook in het effen geel, blauw en grijs. Dat hij lekker zit, hoef ik je natuurlijk niet te vertellen…

  Niet-prikkelbare cactus

  Woonfavorieten: kleurrijk buitenkleed + opblaas ijsje

  Voor iedereen die een tuin op het oosten heeft en dus weinig zonlicht heeft, maar toch tropische planten erin wilt hebben, is deze cactus ideaal. Hij is namelijk zo nep als wat! Ook handig als je je niet wilt prikken… Hij is er in twee lengtes: 60 of 85 cm. Natuurlijk net zo leuk voor binnen.

  Denimblauwe palletkussens

  Woonfavorieten: kleurrijk buitenkleed + opblaas ijsje

  Ook zo’n fan van pallets (deze DIY die ik ooit maakte gezien?) dan mogen palletkussens zeker niet ontbreken om je zelfgemaakte loungemeubel mee af te maken. Deze palletkussens komen in een denimblauw kleurtje maar zijn er ook in het grijs en beige.

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

   

   

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu