Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Dit wordt de nieuwe keuken in ons natuurhuisje - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  Dit wordt de nieuwe keuken in ons natuurhuisje

  De voorbereidingen van de nieuwe keuken in ons Drentse natuurhuisje is in volle gang en ik kan je vertellen dat hij dan EINDELIJK is uitgezocht.

  Ik ging onlangs naar de winkel van Bruynzeel Keukens om nog meer stalen te bekijken, flink te schuiven en tegelijkertijd heel veel extra keuken inspiratie op te doen bij alle showroommodellen. Hiervoor was ik al in de weer gegaan met de handige online Moodboard Maker. In de winkel was het tijd om mijn keuzes definitief te maken, zodat er ook meteen een keukenontwerp gemaakt kon worden. Ik kon precies zien hoe de keuken er in ons natuurhuisje uit komt te zien. Mijn handen gaan ervan jeuken! Bekijk onderstaande video voor een sneak peek van dé nieuwe keuken.

  Nog eventjes geduld hebben; in mei gaat het dan eindelijk gebeuren. Wordt vervolgd… Wil je meer keuken inspiratie opdoen neem dan zeker even een kijkje op de website van Bruynzeel Keukens.

  *Dit is een samenwerking met Bruynzeel Keukens. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu